Trabzon ve Ordu’nun Lideri Fiat!

Fiat Trabzon ve Ordu'da satışta ve pazar payında lider oldu.

Trabzon ve Ordu’nun Lideri Fiat!

2020 yılında 137 Bin 324 adetlik satış ile Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olan Fiat, il bazında da Türkiye’nin en çok tercih edilen markası oldu. TÜİK tarafından açıklanan ve Trafik Tescil Kayıtları esas alınan rakamlara göre Fiat, 2020 yılında Türkiye’de otomobil+hafif ticari araç pazarı toplamında 54 ilde liderliğe ulaştı.

2015 yılından beridir, Türkye’nin En Çok Tercih Edilen Otomobili Fiat Egea ise; ülke genelinde 66 ilde lider oldu.

Türkiye genelinde aynı dönemde yüzde 18 oranında pazar payına ulaşan Fiat, Trabzon’da 1421 adet satış, yüzde 17,7’lik pazar payı, Ordu’da 576 adet satış, yüzde 16,5 ’lik pazar payı ile en çok tercih edilen marka oldu.

Konfora, güvenliğe, teknolojiye ve tasarıma herkes ulaşabilsin diye çalışan Fiat, 2020 yılında gerçekleştirdiği 137 Bin 324 adetlik satış ile Türkiye otomotiv pazarının lideri oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan ve Trafik Tescil Kayıtları esas alınan rakamlara göre Fiat, il bazında da başarısını sürdürdü ve 2020 yılında Türkiye genelinde yüzde 18 pazar payı ile otomobil+hafif ticari araç toplamında 54 ilde birden en fazla tercih edilen marka oldu. İlk kez 2015 Ekim ayında yollarla buluşan; Türk tüketicisinin istekleri doğrultusunda geliştirilen Fiat Egea da zirvedeki yerini korudu.  Sunduğu fiyat / fayda dengesiyle oldukça iddialı bir otomobil olan Egea’nın, 2020 yılında segmentinde aldığı yüzde 15’lik pay ve elde ettiği 274 bin 341 adetlik toplam satış rakamı model ailesinin gücünü bir kez daha yansıttı. Türk tüketicisinin gönlüne taht kuran ve 2020 yılında her gövde tipinde segment lideri olan Fiat Egea, 2020 yılında 66 ilde liderliği yakaladı.

TRABZON VE ORDU’DA BİRİNCİ SIRADA!

“TRABZONLU TÜKETİCİLER FAYDA/MALİYET DENGESİNE ÖNEM VERİYOR”

Fiat’ın Trabzon’da elde ettiği yüzde 17’lik pazar payıyla ulaştığı başarıyı yorumlayan Trabzon Tunalar Fiat Plaza Genel Müdürü Murat Marabaoğlu, tüketici beklentilerine dayanan pazar stratejisinin belirleyici olduğunu dile getirdi. 

Fiat’ın hem Türkiye genelinde hem de il bazındaki performansının büyük ölçüde “teknolojiyi ve konforu” ulaşılabilir kılmasına dayandığını vurgulayan Genel Müdür Murat Marabaoğlu, Trabzon’da Tunalar Motorlu Araçlar A.Ş. tarafından temsil edilen Fiat’ın satış ve satış sonrasında müşteri memnuniyetini sürekli geliştirmeye odaklanan bir felsefeye faaliyetlerini kurguladığını aktardı. Fiat’ın pazara sunduğu otomobil ve hafif ticari segmentindeki modellerinin rekabet ortamında müşterilerine önemli avantajlar sağladığını dile getiren Marabaoğlu, bunun göstergesi olarak markanın Binek Otomotiv Kategorisi’nde iki yıldır üst üste "Yılın En İtibarlı Markası" unvanını elinde bulundurduğunu söyledi. 

Trabzon ve Ordu’nun Lideri Fiat!

“ZORLU KOŞULLARDA ZIRVEDE YER ALMAK ÇOK DEĞERLI”

Sektörün sıra dışı gelişmelerle yüz yüze kaldığı pandemi döneminde elde edilen başarının daha da değerli hale geldiğine dikkat çeken Murat Marabaoğlu, “Trabzon Tunalar Fiat Plaza olarak geride bıraktığımız bir yıllık süreçte, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını ön planda tutarak faaliyetlerimizi aksatmadan sürdürdük. Hem pandemi hem de ekonomik etkiler nedeniyle oldukça zorlu bir dönemde bölgemizdeki liderliğimizi devam ettirmek, bizler için ayrı bir anlama sahipti. Kurumsal yapımız ve güçlü ekibimiz sayesinde zor koşullarda dahi müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini sürekli kıldık. Fiat’ın her bakımdan avantajlı model ailesi ve müşterilerimizin bizlere duyduğu güvenle bölgemizde daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Tüm müşterilerimize, gösterdikleri ilgi ve tercihleri dolayısıyla gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. 

Trabzon ve Ordu’nun Lideri Fiat!

ORDU VE GİRESUN’DA ZİRVEDE

Fiat, uzun süredir ülkemizin birçok ilinde pazarın zirvesinde yer alıyor. Bu iller arasında bulunan Ordu ve Giresun’da müşteri memnuniyetini merkeze alarak faaliyetlerini sürdüren Ordu Tunalar Fiat Plaza Genel Müdürü Osman Yeşilyurt, gelenek haline gelen başarının ardında ekip çalışmasının ve müşteri beklentileri konusundaki hassasiyetin yer aldığını dile getirdi. 

Konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Ordu Tunalar Fiat Plaza Genel Müdürü Osman Yeşilyurt, sektörün en güçlü temsilcilerinden biri olan Fiat’ın, müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda yeni teknolojiler geliştirmeye odaklandığını aktardı. 

2015 yılından beri en çok tercih edilen araç unvanını koruyan Egea başta olmak üzere Fiat’ın yeni modellerinde sürüş keyfini ve zengin donanım seçeneklerini standart hale getirdiğini vurgulayan Genel Müdür Osman Yeşilyurt, bu sayede gelişmiş teknolojik ve güvenlik özellikleri barındıran modellere toplumun geniş kısmının ulaşabildiğini söyledi. 

Yeşilyurt, Fiat markasını temsil ettikleri Ordu ve Giresun illerinde birinciliğini sürdürmekten ötürü büyük gurur ve mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi. 

Trabzon ve Ordu’nun Lideri Fiat!

“MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ HEYECANIMIZI ZİRVEYE TAŞIYOR”

Fiat’ın ülke çapında liderliğini sürdürdüğü 66 il arasında yer alan ve Tunalar Motorlu Araçlar tarafından temsil edilen Ordu ve Giresun illerindeki müşterilerin sürekli memnuniyetleri için her noktada titizlikle hareket ettiklerini aktaran Osman Yeşilyurt, şu değerlendirmelerde bulundu: 

“Başarıya adım adım giden yolda, müşterilerimizin ihtiyaç ve tercihlerine göre birçok model ve donanım ile hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Tek amacımız, yıllardır tesis ettiğimiz müşteri memnuniyetini aynı heyecanla Ordu ve Giresun başta olmak üzere tüm Türkiye çapında sürdürmek.  Bunun için hem organizasyonumuzu hem de ekibimizi sürekli geliştiriyoruz, değişen koşullara yön vermek için gayret gösteriyoruz. Markamızı, bayiliğimizi tercih eden tüm müşterilerimize, bu başarıda emeği büyük olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha çok çalışarak ve gayret ederek, başarının asla tesadüf olmadığını göstermeyi sürdüreceğiz. Bölgemize ve ülkemize hizmet vermenin heyecanını ve coşkusunu yaşamaya devam edeceğiz.”

Trabzon ve Ordu’nun Lideri Fiat!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber