Trabzon ve çevresine kritik uyarı! Kuvvetli ve şiddetli yağış…

Trabzon ve çevresine kuvvetli ve şiddetli yağış uyarısı geldi.

Trabzon ve çevresine kritik uyarı! Kuvvetli ve şiddetli yağış…

Haber61 - Haber Servisi / Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Trabzon ve çevresinde kuvvetli ve şiddetli yağış görüleceği belirtildi.

Meteroroloji’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Pazar günü sabah saatlerinden itibaren doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli Rize, Artvin’in kuzeyi, Trabzon’un batısı ile Giresun’un doğusunda çok kuvvetli ve şiddetli sağanak yağış bekleniyor.

Yağışların Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’in 800 metre üzeri yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı olarak başlaması zamanla sıcaklık düşüşüyle beraber 400 metre üzeri yüksek kesimlerde kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Pazartesi gübü ilk saatlerde etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışların oluşturabilceği ulaşımda aksamalar, su baskını, heyelan, yüksek kesimler tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber