Trabzon Valisi Ustaoğlu’ndan Yüz yüze eğitim açıklaması! Değişiklik olacak mı?

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, koronavirüs tedbirleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Trabzon Valisi Ustaoğlu’ndan Yüz yüze eğitim açıklaması! Değişiklik olacak mı?

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu “Yayalar kırmızı çizgimizddir” etkinliğine katıldı. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ustaoğlu muhtarların da pandemi mücadelesine dahil edileceğini belirtip yüz yüze eğitimde herhangi bir değişiklik olmayacağını mevcut uygulamanın devam edeceğini belirtti.

Vali Ustaoğlu “İlimizle birlikte bir çok il de kırmızı kategoride. Bizde bakanlığın yayınladığı genelge doğrultusunda kararları paylaştık. Esnafımızın ciddi sıkıntıları vardı. Onların beklentisi vardı. Belli bir oranda da olsa açılma istekleri vardı. Bugün itibariyle restoran ve kafeler yüzde 50 oranında açılacak. Bunun yanında bir çok uygulama oldu. Sokağa çıkma kısıtlaması cumartesiyi de kapsayacak. Her gün aynı şeyleri söylüyoruz. Yeter ki kurallara uyalım. Kurallar uyulduğu yerde sıkıntı olmuyor. “ ifadelerini kullanarak “Baştan beri kırmızı listedeyiz. İnanıyorum ki bayrama bizi çok daha güzel günler bekleyecek. Muhtarlarımızla da bir araya gelerek onları da işin içine alarak tedbirleri daha ileriye getireceğiz.” Dedi.

Yüz yüze eğitime geçiş için kararların yerel yönetimlere bırakıldığının hatırlatılması üzerine ise “Trabzon’da eğitim konusunda bir değişiklik olmayacak aynı şekilde devam edecek.” İfadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber