Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'ndan Polis Haftası mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Polis Haftası ile ilgili olarak kutlama mesajı yayımladı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'ndan Polis Haftası mesajı

Türk Polis Teşkilatı'nın 178. yılı kutlanıyor. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da Polis Haftasıyla ilgili olarak bir mesaj yayımladı.

Vali Ustaoğlu'nun açıklaması şu şekilde;

Türk Polis Teşkilatımız, yaklaşık iki asırdır vatan ve milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Bugün, ülkemizde güven ortamının tesisine yönelik takdire şayan gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 178'inci yılına ulaşmış olmanın onuru ve mutluluğunu yaşamaktayız.

​Devletimizin temel unsurlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız; halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin temini, hukukun tesisi ve insan haklarının korunmasına dair görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirmektedir. Gücünü kanunlardan, desteğini halkımızdan alan Polis Teşkilatımız bugünün büyük ve güçlü Türkiye’sinde sahip olduğu araç, gereç ve teknik imkânların yanı sıra dürüst, özverili ve yardımsever özelliği ile de milletimizin sevgisini ve saygısını kazanmış, saygın bir yapıda üstün başarılara imza atmaktadır.

​Gücünü yasalardan ve halktan alan polisimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” sözünde belirttiği gibi toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatı olmaya devam edecektir.

​Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümündebaşta vatan savunmasında ve görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. İlimizde görev yapan emniyet güçlerimiz olmak üzere kamu düzeninin sağlanması ve korunması, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sürekliliği için gece gündüz demeden çalışan polislerimize, teşkilatın her kademesindeki tüm amir ve memurlarına teşekkür ediyor, görevlerinde üstün başarılar temenni ediyor, aileleri ile birlikte sağlık ve huzur diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler