Trabzon Valiliğinden YKS açıklaması! Bunları yapmak yasaklandı

Trabzon Valiliği'nden 17-18 Haziran'da yapılacak olan YKS için açıklama geldi.

Trabzon Valiliğinden YKS açıklaması! Bunları yapmak yasaklandı

Türkiye genelinde üniversite adayları 17-18 Haziran'da YKS'ye girecek. Trabzon'da da yapılacak YKS oturumları için Valilikten açıklama geldi.

YKS oturumları Trabzon'da Ortahisar, Akçaabat, Yomra, Arsin, Çarşıbaşı, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerinde gerçekleştirilecek. Sınava Trabzon özelinde toplam 30.969 öğrenci girecek.

TRABZON VALİLİĞİ'NDEN YKS UYARISI

Trabzon Valiliği, sınav tarihinin 1 gün öncesinden başlamak üzere, sınavların yapılacağı merkezlerin yakın çevresinde şantiye faaliyetleri, müzik yayını ve açık hava faaliyetlerinin durdurulmasına karar verdi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde;

17 ve 18 Haziran 2023 Cumartesi ve Pazar günleri ülke genelinde yapılacak olan YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavları (AYT, TYT, YDT) ilimiz Ortahisar, Akçaabat, Yomra, Arsin, Çarşıbaşı, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerinde toplam 30.969 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin sınavlar esnasında olumsuz etkilenmemeleri için; Sınavların yapılacağı merkezlerin yakın çevresinde şantiye faaliyetleri, müzik yayını ve açık hava faaliyetlerinin; sınavların yapılacağı tarihin 1 gün öncesinden sınav bitiş saatine kadar durdurulmasına ilgili komisyonca karar verilmiştir. Ayrıca sınava giren öğrencilerimizin olumsuz etkilenmemesi için sınav saatlerinin öncesi ve sınav sırasında trafik yoğunluğu oluşturulmaması, korna çalınmaması, çevrede gürültüye neden olacak her türlü eylemden kaçınılması büyük önem arz etmektedir.

Kıymetli vatandaşlarımızın bahsi geçen hususlarda dikkatli ve özenli olmaları, öğrencilerimizin geleceği için önem taşımaktadır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber