Trabzon Üniversitesi'nin dördüncü kuruluş yıldönümü konserler ve türküler eşliğinde müthiş performanslarla gerçekleşti.

Trabzon Üniversitesi’nin (TRÜ) 4’üncü kuruluş şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Öğretmenliği Bölümü Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen konser büyük beğeni topladı. Fatih Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcılar

Trabzon Üniversitesi'nin dördüncü kuruluş yıldönümü konserler ve türküler eşliğinde müthiş performanslarla gerçekleşti.

Trabzon Üniversitesi’nin (TRÜ) 4’üncü kuruluş şenlikleri kapsamında  Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Öğretmenliği Bölümü Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından konser düzenlendi. 

Fatih Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Taner Altun, Doç. Dr. Mustafa Ürey, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı Öğretim üyesi Doç. Dr. Zuhal Dinç Altun’un da izlediği programda birbirinden güzel türküler seslendiren korist ve solistler muhteşem performansları ile ayakta alkışlandı.

Fatih Eğitim Fakültesi Öğr. Gör. şef Köksal Ayşan’ın adeta nakış gibi işleyerek yönettiği koro ve sazlar uyumları ile göz doldururken, konseri izlemeye gelen türkü dostları da müthiş bir ziyafete tanık oldu.

Gecenin sürprizi ise Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Bölüm Bşk. Yrd. Prof. Dr Cahit Aksu’dan geldi. Aksu, kendi çalışmaları olan ‘Bakamaz Oldum’ ve ‘Elde Bahar Kutlanırken’ isimli türküleri seslendirirken, aynı zamanda gecenin sunuculuğunu da üstlenen Nuray Şener’de ‘Ezele de deli gönül ezele’ isimli türkü ile sahne alarak sunuculukta olduğu gibi solistlikte de ne kadar başarılı olduğunu izleyenlerin takdiriyle göstermiş oldu.

Programın sonunda gecenin mimarı koro şefi Öğr. Gör. Köksal Ayşan’a Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Ürey tarafından çiçek takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler