Trabzon trafiğinde devrim yapacak proje başladı! İşte ayrıntılar!

Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Trabzon trafiğini rahatlatacak projenin ayrıntılarını anlatıp çalışmaların başladığını belirtti.

Trabzon trafiğinde devrim yapacak proje başladı! İşte ayrıntılar!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Haber61’i ziyaret edip Trabzon’un sorunları hakkında sohbet etti. Zorluoğlu, Beşirli ile Değirmendere arasında kesintisiz bir iç yol sağlayacak projenin ayrıntılarını anlatıp, çalışmaların başladığını belirtti.

Zorluoğlu “Aşağıdaki bölümde yeni bir çalışma da başlıyor. Biliyorsunuz Moloz ve Çömlekçi’nin trafik meselesini kökünden çözecek olan yeni bir çalışma başladı şimdi orada. 2 tane daha tünel çalışması var. Yani şunu söylüyorum; İmperİal Hastanesi’nin o bölümden giriyor ve kavisli bir şekilde Meydan’ın altından Temel Aras Kuran Kursu’nun oradan çıkıyor ve sahil yoluna bağlanıyor. Bu kesintisiz bir sahil yolu anlamına geliyor.”ifadelerini kullandı.

Yapılacak yolun kesintisiz bir sahil yolu ve kesintisiz bir iç yol anlamına geleceğini belirten Zorluoğlu “Değirmendere’ye vardık. Oradan da Güney’den gelen yol Hayali Garajı’nın oradan tünelle gelip şuandaki lalezar Pastanesi’nin olduğu alanda yapılacak kavşakla, aşağıdan viyadükle sahil yoluna bağlanacak. Orada yapılacak büyük bir yonca kavşak ile batıya, doğuya, güneye ve hatta limana özel kollar vermek suretiyle trafik dağıtılıyor. Bu şekilde Trabzon’un kesintisiz bir sahil yolu oluyor ve şehir içi yolla hiç karışmıyor. Ayrıca kesintisiz olarak Beşirli’den Değirmendere’ye kadar bir iç yolu oluyor. Şuandaki çömlekçi yolu da iç yol haline geliyor. “ dedi

Zorluoğlu projenin çok önemli bir proje olduğunun altını çizip, çalışmaların başladığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber