Trabzon ile ilgili deprem tartışmalarına o da katıldı! "Trabzon etkilenir"

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon’un deprem bölgesi olup olmadığı ile ilgili tartışmaya yaptığı açıklama ile katıldı. 

Trabzon ile ilgili deprem tartışmalarına o da katıldı! "Trabzon etkilenir"

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında “Trabzon’un yapı stoğu konusunda bir çalışma yapılsın” dedi.

Kaya, Trabzon’un deprem bölgesi olup olmadığı ile ilgili son günlerde yaşanan tartışmaların kendisine sorulması üzerine açıklamalarda bulundu. 

Trabzon ile ilgili deprem tartışmalarına o da katıldı! "Trabzon etkilenir"

"YAKIN İLLERDE DEPREM OLUR TRABZON ETKİLENİR"

Bilim insanlarının tespitlerinin yok sayılamayacağını vurgulayan Kaya, “Bilim insanlarının tespitlerini yok sayamayız. Aylardır yıllardır deprem olacak diyorlar. Tedbir alınmamış. Osman Bey değerli tespitler yapmış. Trabzon’un yapı stoğu konusunda bir çalışma yapılsın. Türkiye’de bu depremden sonra 70’e yakın ilde kat sayılarının yükseltilmesi adına çalışmalar yapılmış. Bilim insanlarının kıymetli sözleri dikkate alınsın. Çok şükür Trabzon 4. derece. Sağlam bir zemini var ama yakın illerde deprem olur Trabzon etkilenir. Depremde bizde sallandık. Parası fazla olsun da sağlam binalar yapalım.” dedi.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber