Trabzon ile Batum arasında "Dostluk güçlendirme" imzaları atıldı

“Batum Günleri” kapsamında Trabzon ile Batum arasında “Dostluğu Güçlendirme ve Pul Tanıtımı” imza töreni gerçekleşti.

Trabzon ile Batum arasında "Dostluk güçlendirme" imzaları atıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı “Dostluğu Güçlendirme ve Pul Tanıtımı” imza töreni gerçekleşti.

“Batum Günleri” kapsamında düzenlenen tören saat 15.00’da yapıldı. Büyükşehir Belediyesinin 2. Kattaki toplantı salonunda gerçekleşen törene Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Murat Zorluoğlu ve Batum Belediye Başkanı Archil Chikovan'i katıldı.

WhatsApp Image 2022-09-23 at 15.54.52 (1)

 Bugünün anısına pul basımı gerçekleştirdiklerini söyleyen Zorluoğlu “ Hem Batum hem Trabzon’u simgeleyen, Trabzon ve Batum arasında dostluğun gelişmesini ve güçlendirilmesini simgeleyen bir pul basımı da gerçekleştirdik.  İyi bir protokolü de arkadaşlar hazırladılar . Biz Batum Belediyesi ve Trabzon Belediyesi olarak 2000 yılında kardeşlik ilişkisi kurduk. O zamandan bu yana çeşitli vesilelerle ve etkinliklerle bu kardeşlik ilişkisini güçlendirmeye çalıştık. Bu arada çok özel bir gün . Bu kardeşlik ilişkisinin çok daha ileri taşınmasına vesile olacak bir adım olarak değerlendiriyoruz.  Ve adeta 2. Bir protokolle bu güzel günü ilişkimizi çok daha ileriye taşıyacağı ümidiyle İyi niyet protokolü ile   taçlandırıyoruz. Değerli başkanımız ve bakanımızın huzurunda kıymetli meslektaşım Batum belediye başkanı sayın Archil Chikovan’i ile birlikte bunları imzalayacağız. Ben tekrar teşekkür ediyorum. ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2022-09-23 at 15.54.53

Başkanın konuşmasının ardından sözü alan Archil Chikovani ev sahipliği yaptığı için Trabzon’a teşekkürlerini sundu. “Gerçekten bizi güzel ağırladığınız bir program. Altını çizmek istiyorum ki kardeşlik duygularını ve güzel duyguları tahsis edeceğiz. Her iki şehri de her iki şehrin halkını da ve bizleri destekleyen ve seven yenilikleri destekleyen herkese şimdiden teşekkür ediyorum. dedi. 

İmzaların atılması ile tören son buldu.

WhatsApp Image 2022-09-23 at 15.54.53WhatsApp Image 2022-09-23 at 15.54.53 (1)WhatsApp Image 2022-09-23 at 15.54.54

WhatsApp Image 2022-09-23 at 15.54.54 (1)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber