Trabzon Havalimanında ilginç anlar! Rötar yapan uçağı horon oynayarak beklediler

Trabzon’dan KKTC’ye gidecek olan uçak üç saat rötar yapınca yolcuların uçağı horon oynayarak beklediği anlar kameraya yansıdı.

Trabzon Havalimanında bu akşam ilginç anlar yaşandı.KKTC’ye gidecek olan uçak üç saat rötar yapınca yolcular uçağı horon oynayarak bekledi.

Yolcular arasında her yıl 3-6 Şubat tarihleri arasında düzenlenen geleneksel hamsi festivaline katılmak için Trabzon’dan KKTC’ye gitmek isteyen yolcuların yer alması bu görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

18:45’te Trabzon’dan havalanması beklenen uçağın 21:45’e aksayacağı öğrenilirken Anadolu Jet firması tarafından herhangi bir açıklama yapılmadığı belirtildi.

Uçuşlardaki aksamanın nedeninin Ankara’daki hava koşulları olduğu gelen bilgiler arasında.

Haber61 - Haber Servisi -

Trabzon Havalimanında ilginç anlar! Rötar yapan uçağı horon oynayarak bekledilerTrabzon Havalimanında ilginç anlar! Rötar yapan uçağı horon oynayarak beklediler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber