Trabzon Giresun arası kaç km? Giresun Trabzon arası kaç saat?

Trabzon ile Giresun arasında her gün binlerce kişi seyahat ediyor. Trabzon Giresun arası kaç km? Giresun Trabzon arası kaç saat? İşte ayrıntılar…

Trabzon Giresun arası kaç km? Giresun Trabzon arası kaç saat?

Trabzon ile Giresun birbirine komşu iki şehir. Her gün binlerce insan bu iki şehir arasında seyahat ediyor. Trabzon Giresun arası kaç km? Giresun Trabzon arası kaç saat? Ayrıntılar bu sayfada.

Karadeniz bölgesinde yer alan Trabzon ve Giresun arasında eğitim, başta olmak üzere iş, sağlık ve kültürel olarak binlerce insan seyahat ediyor. Bunların bazılar kendi araçları iki şehir arasını kat ederken bazıları otobüslerle ve toplu ulaşımla bu seyahati gerçekleştiriyor. 

Birçok doğal güzelliği bulunan iki şehir de turizm anlamında da önemli faaliyetler gerçekleştiriliyor. Ulaşım bakımından Trabzon Havalimanı Türkiye’de önemli bir yere sahip olurken Ordu-Giresun arasına deniz üzerine dolgu şeklinde yapılan OR-Gİ Havalimanı da önemli bir edinmiş durumda.

Trabzon Giresun arası kaç km? Giresun Trabzon arası kaç saat?

TRABZON GİRESUN ARASI KAÇ KM?

Trabzon ile Giresun arasında seyahat edenlerin en çok merak ettiği konuların başında iki şehri arasının kaç kilometre olduğu geliyor. Trabzon ile Giresun arası 134 Kilometre (KM). 

GİRESUN TRABZON ARASI KAÇ SAAT?

Trabzon ile Giresun arasında seyahat edenlerin bir diğer merak ettiği konu ise iki şehir arasının kaç saat sürdüğü. Giresun ve Trabzon arası 134 Km ve özel araçla yaklaşık 1 saat 45 dakika sürüyor.

Trabzon’dan Giresun’a gitmek isteyenlerin, Giresun’un Keşap, Espiye, Tirebolu, Görele ve Eynesil ilçeleri ile Trabzon’un Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerini geçmesi gerekiyor. 

TRABZON GİRESUN OTOBÜS SEFERLERİ

Trabzon ile Giresun arasında otobüsle seyahat etmek isteyenler de bulunuyor. Trabzon-Giresun arasında büyük otobüs firmaları tarafından günde yaklaşık 100 sefer gerçekleşiyor. Bu firmalarda en düşük bilet ücreti ise 80 TL olarak dikkat çekiyor. Trabzon Giresun arası otobüsle yaklaşık olarak 2 saat 20 dakika sürüyor. 

Ayrıca Trabzon’un Moloz mevkiinden hareket eden Ulusoy Derya firması sabah 06:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında saat başı seferler düzenlenmektedir. Trabzon’dan hareketle, Trabzon ilçelerinden Giresun ve ilçelerine gidecek yolcuları alarak Eynesil, Görele, Tirebolu, Espiye ilçelerine uğrayarak Giresun’a varıyor. Bu yolculuk yaklaşık 2 saat 15 dakika sürüyor. 

Öte yandan Trabzon’un en batısında yer alan ve Giresun’a komşu olan ilçesi Beşikdüzü’nden de Giresun’un ilçelerine minibüs seferleri düzenleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber