Trabzon dahil Doğu Karadeniz'de kış etkili oluyor

Trabzon dahil Doğu Karadeniz'de etkili olan kış, bazı köy ve mahalle yollarında ulaşım sorunları yaşattı.

Trabzon dahil Doğu Karadeniz'de kış etkili oluyor

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı, 405 köy ve mahalle yolunda ulaşım sorunu yaşattı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon’da etkisini gösteren kar yağışı sebebiyle birçok köy ve mahalle yoluyla ulaşım sağlanamıyor.

Doğu Karadeniz'de dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Rize’nin İkizdere ilçesinde bunan 21 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı. Bölgede kar yağışı devam ederken bu sayının artması tahmin ediliyor.

Kar Gümüşhane’de de etkili oldu. İl merkezine bağlı 60, Kelkit 64, Köse 10, Kürtün 29, Şiran 57 ve Torul ilçelerinde ise 35 olmak üzere toplamda 255 köy yolu ulaşıma kapandı.

Doğru Karadeniz’in kış esareti yaşadığı bir başla ili olan Giresun’da ise merkeze bağlı 10, Alucra 1, Bulancak 20, Çamoluk 17, Dereli 34, Şebinkarahisar 45 ve Yağlıdere ilçesinde 2 olmak üzere toplam 129 köy yolu ulaşıma kapandı.

Artvin ve Trabzon’da kapalı köy yolu bulunmazken Doğu Karadeniz’de toplamda 405 köy yolu ulaşım sağlanamıyor. Ekiplerin kapalı köy yollarını yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber