Trabzon da "Hemşehri Dernekleri Platformu" oluşturuldu

Trabzon'da Artvin, Rize, Gümüşhane, Giresun ve Bayburt'tan gelen hasta yakınları için "Hemşeri Dernekleri Platformu" oluşturuldu.

Trabzon da "Hemşehri Dernekleri Platformu" oluşturuldu

Artvin, Rize, Gümüşhane, Giresun ve Bayburt illerinden Trabzon'a gelen hasta yakınlarının konaklama ve yemek ihtiyaçlarını karşılayacak bir tesis yapılması için Trabzon'daki hemşehri dernekleri bir araya geldi.

BU DAYANIŞMA ÇOK ÖNEMLİ
Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Saadetin Okay Trabzon Giresun Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Alparslan ve Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Mürteza Eroğlu bir araya gelerek "Trabzon Hemşehri Dernekleri Platformu oluşturdu"

Trabzon da "Hemşehri Dernekleri Platformu" oluşturuldu

HASTA YAKINLARI İÇİN KONAKLAMA TESİSİ
Trabzon'da hemsehri dernekleri arasında dayanışma kaynaşma ve paylaşmayı hedefleyen bu oluşumun temel amacı Trabzon'a bölge illerden gelen hasta yakınları ve yaşlıların konaklama ve yemek ihtiyaçlarını karşılayacağı bir tesis kazandırmak olacak.

ZİYARETLER YAPARAK DESTEK İSTEYECEKLER
Trabzon Hemşehri Dernekleri Platformu bu tesisin büyük bir ihtiyaç olduğunu dile getirerek yakın zamanda yerel yönetimler başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara ziyaretler yapacaklarını ifade ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler