Trabzon CHP İl Binasında kurşun izleri tespit edilmişti! 3 kişi gözaltına alındı

Trabzon CHP İl Başkanlığı’nın bulunduğu binaya ateş edilmiş ve yapılan incelemeler sonucu olay yerinde iki adet mermi ve bir adet av tüfeği kovanı bulunmuştu.

Trabzon CHP İl Binasında kurşun izleri tespit edilmişti! 3 kişi gözaltına alındı

Trabzon'un Ortahisar İlçesi İskenderpaşa Mahallesinde CHP Trabzon İl Başkanlığı'nın da bulunduğu Gümüş-Batu iş merkezi binasında kurşun izleri olduğu tespit edilmişti.

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden olay yerinde 3 kişinin bulunduğu ve ikisinin ateş ettiğini öğrenilmesinin ardından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Çok geçmeden Trabzon Emniyeti 3 şahsı gözaltına aldı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ;” Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığının da bulunduğu binada, ateşli silahla mala zarar verme olayı gerçekleştiği ihbarının alınmasının ardından soruşturma başlatılmış, yapılan incelemede dış cephe kaplamasına ve aynı binada bulunan bir iş yerine mermi isabet ettiği tespit edilmiştir. Kamera kayıtlarından olayın 12.03.2023 tarihinde saat 02.05'te, çeşitli suçlardan kaydı bulunan Y.E.B, A.S.S ve B.Y isimli 3 şahıs tarafından gerçekleştirildiği anlaşılmıştır. Gözaltına alınan şahıslar ifadelerinde, aşırı derecede alkollü olduklarını, olayın Y.E.B'nin havaya doğru doldur boşalt yaptığı sırada, silahın ateş alması sonucu yaşandığını ve herhangi bir kasit unsuru bulunmadığını beyan etmişlerdir. Olayda kullanılan el yapımı ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 2 adet dolu fişek de ele geçirilmiş olup soruşturma çok yönlü devam etmektedir.” İfadelerine yer verildi.

Öte yandan gözaltına alınan 3 şahsın yarın savcı karşısına çıkacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber