Trabzon barosu Pilot Baro seçildi.

Trabzon Barosu 3 yıl süre ile yürütülecek Çocuk Haklarının Geliştirilmesi Korunması ve İzlenmesi konusunda Avukatların ve Baroların Kapasitelerinin Güçlendirilmesi Projesinde pilot baro oldu.

Trabzon barosu Pilot Baro seçildi.

Trabzon Barosu başkanı Duygu Keleş Aydın Türkiye Barolar Birliği, UNICEF ve Avrupa Birliği işbirliği ile 3 yıl süre ile yürütülecek Çocuk Haklarının Geliştirilmesi Korunması ve İzlenmesi konusunda Avukatların ve Baroların Kapasitelerinin Güçlendirilmesi Projesinin(ÇABA) açılış toplantısına konuşmacı olarak katıldı.

trabzon-barosu.jpg

Trabzon Barosu’nda yapılan ve pilot baro olarak seçildiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Trabzon Barosu'nun Pilot Baro olarak yer aldığı, Türkiye Barolar Birliği, UNICEF ve Avrupa Birliği işbirliği ile 3 yıl süre ile yürütülecek Çocuk Haklarının Geliştirilmesi Korunması ve İzlenmesi konusunda Avukatların ve Baroların Kapasitelerinin Güçlendirilmesi Projesinin(ÇABA) açılış toplantısına konuşmacı olarak Baro Başkanımız Av. Duygu Keleş Aydın katılmış olup, Trabzon Barosu Çocuk Hakları Komisyonu'nun faaliyetleri hakkında bilgi vermiştir.

Açılış toplantısı sonrası proje kapsamında Çocuk Haklarına ilişkin hazırlanacak eğitim modüllerinin belirlenmesi için düzenlenen çalıştaya Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Av. Selahattin Onay katılım sağlamıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler