Trabzon Arsin OSB'ye plaket

Trabzon'da sanatçıların ve sanat gruplarının katıldığı 13. Uluslararası Sanat Günleri yapıldı.

Trabzon Arsin OSB'ye plaket

Trabzon Sanatevi tarafından geleneksel olarak düzenlenen yerelden, yurt içinde ve yurt dışından farklı sanat disiplinlerinden sanatçıların ve sanat gruplarının katılım sağladığı 13.Uluslararası Sanat Günleri 01-04 Haziran 2023 tarihleri arasında yapıldı.

Trabzon Arsin OSB'ye plaket

Etkinliğin son gününde düzenlenen törende, destek ve katkılarından dolayı Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı adına Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Yavuz’a plaket taktim edildi.

Trabzon Arsin OSB'ye plaket

Plaket töreni sonrası açıklamalarda bulunan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Yavuz, “Şehrimizin bu tür organizasyonlarla uluslararası düzeyde tanıtılması mutluluk verici. Bu etkinliği düzenleyen Trabzon Sanatevi Yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı olarak bu tarz etkinliklere elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler