TMO’dan borsaya ziyaret

Toprak Mahsulleri Ofisi heyetinden Trabzon Ticaret Borsası’na ziyaret

TMO’dan borsaya ziyaret

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO Trabzon Başmüdürü Ahmet Avşar, Trabzon Ticaret Borsası’nın (TTB) fındık sektöründeki çalışmalarını takdirle izleyip, birlikte çalışmak için projeler geliştireceklerini söyledi.

Beraberinde Müdür yardımcıları Hüseyin Engin Kuyumcu ve Turgut Bingöl ile birlikte TTB’yi ziyaret ederek yeniden seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan’ı tebrik eden Ahmet Avşar,  borsanın çok önemli projelere imza attığını ve fındıkta da paydaşları olduğunu belirterek, mevcut ilişkilerin daha da ileriye taşınacağını bildirdi.

TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan da TMO’nun Türkiye tarımında, özellikle de fındık alım satımında çok önemli ve başarılı çalışmaları olduğunu vurgulayarak, kurumun istikrarlı ve sürdürülebilir piyasa oluşmasına büyük katkı sağladığını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber