THOF Doğu Karadeniz Bölgesi illeri bir araya geldi

THOF Doğu Karadeniz Bölgesi illeri tanışma dayanışma toplantısı ve iftar yemeği Trabzon’da gerçekleşti.

THOF Doğu Karadeniz Bölgesi illeri bir araya geldi

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF)  Doğu Karadeniz Bölgesi İlleri tanışma dayanışma toplantısı ve iftar yemeği Trabzon’da gerçekleşti.

HALK OYUNLARI BİZİM ÖZÜMÜZDÜR

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Karadeniz illerinde daha güçlü örgütlenme tanışma ve kaynaşma toplantısı Trabzon’da gerçekleşti. .Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantı ve iftar yemeğine Samsun Trabzon Gümüşhane Giresun Rize ve Ordu illerinden katılım gerçekleşti.
Yemeğe Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ( THOF) AS Başkanı Hüseyin Güler, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Malkoçoğlu ve Erol Alan, Halk Oyunlarında hocaların hocası olan İTÜ Konservatuar üyeleri Ömer Işık ve Cavit Şentürk ile birlikte Trabzon ASKF Başkanı Cahit Erdem, Halk Oyunları Bölge Koordinatörü Nurgül Çakmak, il temsilcileri, faal hakem ve antrenörler katılım gösterdi.

BİZ BU TOPLUMUN SESİYİZ

THOF Doğu Karadeniz İllerinin katılımıyla gerçekleşen tanışma ve dayanışma toplantısının çok verimli geçtiğini belirten Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ( THOF) Yönetim Kurulu As Başkanı Hüseyin Güler Halk oyunlarının Türkiye’nin kültürel-sosyal ve tarihi alanında sesi-kulağı-gözü olduğunu belirterek şunları söyledi; “Halk oyunları kültürünüzü yaşatmak bizim en büyük asli görevimizdir. Halk oyunları bizim en yerli ve en milli özümüzdür” dedi. Hüseyin Güler Halk Oyunları temsilciliklerini Karadeniz Bölgesinde daha diri ve daha canlı tutmak için de çaba harcadıklarını belirterek en başta ta Trabzon’u ayağa kaldırmamız gerektiğine inanıyorum spor kültürü bu denli yoğun ve canlı bir yerde Halk Oyunları sevgisi ve ilgisi daha üst düzeyde olmalı. Bu güzel organizasyona katlı veren THOF Yönetim Kurulu üyemiz Abdullah Malkoçoğlu ve bölge koordinatörümüz Nurgül Çakmak ile birlikte Trabzon Samsun’dan Ordu’dan Gümüşhane’den Rize’den Giresun’dan yemeğimize onur veren hakem, antrenör ve misafirlerimize çok teşekkür ediyorum”

THOF Doğu Karadeniz Bölgesi illeri bir araya geldi

THOF Doğu Karadeniz Bölgesi illeri bir araya geldi

THOF Doğu Karadeniz Bölgesi illeri bir araya geldi

THOF Doğu Karadeniz Bölgesi illeri bir araya geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber