Süleyman Soylu Trabzon’da! Özel eğitim okulunun temelini attı

İçişleri bakanı Süleyman Soylu Trabzon’da bir takım temaslarda bulunuyor.

Süleyman Soylu Trabzon’da! Özel eğitim okulunun temelini attı

Haber61 - Haber Servisi / İçişleri bakanı Süleyman Soylu bu sabah saatlerinde Trabzon’da geldi.

Bir takım ziyaretlerde bulunacak bakan Süleyman Soylu’nun programı şu şekilde:

Saat 10:00’da Sürmene’de Mehmet Ali Kancaoğlu Özel Eğitim Okulu İnşaat Alanı Ziyareti

Saat 11:00’de Köprübaşı Hatice-Aslan Aksoy Anaokulu Açılışı

Saat 13:00’de Araklı Yeni Hükümet Konağı ve Belediye Binası Ziyareti

Saat 14:00’de Ortahisar Pelitli Yeni Emniyet Hizmet Binası Ziyareti

Saat 16:00’daAkyazı Çocuk Trafik Eğitim Parkı Ziyareti

Saat 17.00’de Ak Parti İlçe Başkanlığı Binası Açılış Töreni

Saat 19:00’da Restorasyonu Tamamlanarak Hizmete Giren Tarihi Valilik Binası Ziyaret

SÜRMENE'DE OKUL TEMEL ATMA TÖRENİ

Süleyman Soylu Trabzon’da!

İlk olarak Sürmene’de Saniye - İlyas Kancaoğlu Özel Eğitim Okulu İnşaat Alanı Ziyaret etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç. Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, AK Parti Trabzon il başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon Milletvekilleri ve partililer eşlik etti.

Süleyman Soylu Trabzon’da!

Bakan Soylu Sürmene'de yapılacak olan Özel Eğitim Okulu'nun temel atma törenini gerçekleştirdi.

Temel atma töreninde Bakan Soylu'ya protokol haricinde öğrenciler de eşlik etti.

WhatsApp Image 2022-09-24 at 10.45.32

Bakan Süleyman Soylu yaptığı konuşmada "Son zamanlarda dilimi pelesenk olan bir söz var. "Hizmet nasip işidir. Allah nasip edecek. Önünüzden akar geçer bakamazsınız, göremezsiniz, hizmet edemezsiniz. Çok ıraklarda olur uzaklarda olur. Onu cenabı Allah nasip eder. Yıllarca sizin ailenizin dua alacak, hayırla yâd edilecek güzelce anılacak bir hizmeti Allah nasip eder.”

Tam da böyle bir hizmetin hem ailenizin hem şahsınızın adına, kazandıklarınızın adına sizden sonra kazanacakların adına Sayın Mehmet Ali Kancıoğlu Bey çok anlamlı bir adım attı. Hem sizi tebrik ediyoruz, kutluyoruz. Allah razı olsun diyoruz. Bu güzel işe vesile olan sevgili Süleyman Bey de belirtiler ben genelde kendi İçişleri Bakanlığı’nın veya daha önce yaptığım görevlerde bir açılış yapmaktan imtina ederim, temel atmaktan da imtina ederim ama hayır işi olunca koşarım. Açılışına da koşarım. Türkiye’nin neresinde olursa olsun çünkü hayır sahiplerini gönüllendirmek lazım. Onları takdir etmek lazım. Ve onları attıkları adım konusunda milletimizde de toplumumuzda da farkındalıklarını oluşturmamız lazım.

Sürmene hakikaten ilçelerimiz içinde de Trabzon şehri içerisinde de öncü bir rol oynar. Onun arkasından araklı gelir. Onunda hakkını yedirmemek lazım çünkü orada da biz de şahit olduk oluyoruz. Şehrinden çıkmış, Türkiye’nin başka bir yerinde hayatına devam eden ama ancak şehrini unutmamış, şehrine hizmet etmek isteyen yüce gönüllü insanlar var. Allah yapanlardan yapmış olanlardan yapacak olanlardan razı olsun. Bu okulun temeli atılınca ilk milletvekili olduğumuz dönem Muhammet Fatih Safi Türk şehidimiz adına çok güzel bir okul yapmıştı. O zaman çalışma bakanlığının bir imkânıyla beraber bunu buluşturup bunu gerçekleştirmiştik hakikaten orda da çocuklarımız güzel bir eğitim yuvasına sahip olmuşlardı. Şimdi aynı işlem devam ediyor çünkü birkaç kez hayır sahiplerinin yaptığı okullar için sürmene’ ye geldik.

Hem değerli milletvekillerimize hem büyükşehir belediye başkanımıza bu konuda kolaylaştırıcı bir tavır koyan değerli ilçe belediye başkanımıza il milli eğitim müdürümüze valimize bakanlığımıza her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Güzel bir haber daha aldık. Mehmet Ali Bey çalışmanın kısa olacağını söyledi. İnşallah aynı zamanda bir kodlama okulunu da Aksu Mahallesi’nde gerçekleşecek. Allah hayırlarını kabul etsin

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber