Sezgin Mumcu'dan Kadınlar günü mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Sezgin Mumcu'dan Kadınlar günü mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda "Yetiştirdikleri evlatlarıyla toplumun inşasında önemli bir misyon üstlenerek milletimizin ve devletimizin bu günlere gelmesinde büyük fedakarlık gösteren tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum." dedi. 

Toplumun temelini oluşturan ailenin en önemli unsurunun kadın olduğunu söyleyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Kadınların eğitimde, sanatta, kültürde ve iş hayatında gelişmesi daha fazla yer alması aynı zamanda toplumun gelişmesine de önemli katkı sağmalaktadır. Bizler bu hassasiyetle birlikte kadınların eğitimden kültüre, sanattan ekonomiye,  sosyal hayattan siyasete tüm alanlarda daha fazla yer alması için önemli çalışmalar yapmaya devam ediyoruz." diye belirtti.

Türkiye'nin kadınıyla erkeğiyle top yekün bir mücadeleyle birlikte daha da güçleneceğini ifade eden İl Başkanı Mumcu açıklaması şöyle sürdürdü: "Kadını yok sayan milletler tarihin hiçbir döneminde ilerleyememiştir. Bizlerde Millet olarak her zaman kadınları ön planda tutmuş ve en zor günlerin bile üstesinden kadın-erkek işbirliğiyle gelmişizdir. Bunun en yakın örneği 15 Temmuz gecesinde yaşadıklarımızdır. Tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi kadınıyla erkeğiyle canlarımızı siper ettik ve ülkemizi küresel güçlerin maşalarının işgalinden kurtardık. Her alanda gösterdikleri mücadelelerle milletimizin geleceğine ışık tutan kadınlarımızla gurur duyuyoruz." 

'Cennet annelerin ayakları altındadır'anlayışında bir millet olduğumuzu hatırlatan İl Başkanı Mumcu "Kadınları, anneleri her zaman baş tacı yaparak onları şiddete karşı koruyacak, daha güzel imkanlar oluşturmayı sağlayacak huzurlu ve mutlu yarınlara kavuşturmak için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti olarak çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri ve annelerimiz olmak üzere bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tekrar tebrik ediyorum"dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler