Sezgin Mumcu'dan 18 Mart mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'dan 18 Mart mesajı

Sezgin Mumcu'dan 18 Mart mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda "Dün, Milletimiz 106 yıl önce nasıl yedi düvele karşı Zafer kazandığı ise Bugün de aynı hassasiyetle küresel güçlere karşı büyük bir mücadele veriyoruz." dedi. 

Çanakkale Deniz Zaferi'nin dünya siyasi tarihinin gidişatında önemli bir zafer olduğunu ifade eden Başkan Dr. Sezgin Mumcu "O günün küresel güçleri, hasta adam diye nitelendikleri Osmanlı İmparatorluğu'nun karşısında tüm üstünlüklerine rağmen kaybetmişlerdir. Çünkü bağımsızlık aşkıyla yanıp tutuşan, canlarını aziz vatanımız için fedâ etmekten çekinmeyen imanlı ve zaferi kazanmaya inançlı evlatları vardı. Herkes 106 yıl önce 18 Mart'ta hiç bir gücün zafere inanmış imanlı bir ülkeyi yok edemeyeceğini gördü." ifadelerini kullandı. 

Çanakkale Deniz Zaferi'nin kazanılmasında canlarını fedâ eden aziz şehitlerin emanetine sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Dr. Sezgin Mumcu "Dün nasıl Osmanlı İmparatorluğu'nu parçalamak için  o günün küresel güçleri bir araya geldiyse bu günde aynı güçler birleşip Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin gücünü kırmak, kontrol altına almak ve bölmek istiyorlar. Böyle girişimlere karşı her zaman teyakkuzda olmamız gerekiyor. Bu yüzden Çanakkale Ruhuna her zaman sahip çıkmalı, aynı iman ve inançla devletimize sahip çıkmalıyız. Devletimizin bekası milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını fedâ eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler