Selahaddin Çebi: Çok önemli dönüşler alıyoruz

AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Selahaddin Çebi: Çok önemli dönüşler alıyoruz

AK Parti Ortahisar  Merkez İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon’un  sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. “Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu Maraş Caddesi  projesi bunun son örneğidir” dedi

Selahaddin Çebi, haber servisimse yaptığı açıklamada, “Trabzon’un gerek alt yapı gerekse de ulaşım alanında yapılan bütün önemli projelerin altında AK Parti’nin imzası var. Yaptıklarımızın yanında, devam eden ve inşasına başlayacağımız birçok projemiz var. Bunları da en kısa sürede tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Selahaddin Çebi, “Trabzon’un Maraş Caddesinin trafiğe kapanması ve ardından altyapı çalışması yapılarak modernize edilmesi, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Adeta kentin merkezinin çehresi değişti. Kamuoyundan bu konuyla ilgili olarak olumlu dönüşler alıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber