Özel 7M Hastanesi'nden yeni hizmet

Trabzon’un en büyük ilçesi Akçaabat’ta yer alan ve Trabzon’un özel ilk üç hastanesinden biri olan Özel 7M Hastanesi bugün Dermatoloji Uygulama Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

Özel 7M Hastanesi'nden yeni hizmet

Trabzon'daki Özel 7M Hastanesi, Dermatoloji Uygulama Merkezi’nin açılışında konuşan Başhekim Çağılcı ; “Güzellik, sağlık ve mutluluğu tercih edenleri bekliyoruz.” dedi.

Sağlık sektöründen birçok kişinin katılımı ile gerçekleşen açılışta konuşan hastanenin Başhekim Op. Dr. Ayhan Çağılcı, “Henüz üç yıllık bir hastane olmamıza rağmen yeniliklerimize ekleme yaparak tüm hızımız ile devam ediyoruz. Dermatoloji – cildiye polikliniği bünyesi içerisinde başlamış olduğumuz saç ekimine artık yeni uygulamaları da eklemiş bulunmaktayız. Merdiven altı, hijyenin olmayan yerlerden mustarip olan birçok insanlar var. O insanlar artık hastane içinde tam teşekküllü bir yer ve o işi yapan uzmanı tercih ediyorlar. Güzellik, sağlık ve mutluluğu tercih edenleri bekliyoruz.” dedi.

Özel 7M Hastanesi'nden yeni hizmet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler