Otogar satışı kararına tepkiler dinmiyor: Sata sata bitiremediniz

Trabzon otogarının yerinin satışı ile ilgili karara CHP il Başkanı Ömer Hacısalihoğlu da tepki gösterdi.

Otogar satışı kararına tepkiler dinmiyor: Sata sata bitiremediniz

Trabzon otogarının satışı ile ilgili bugün Büyükşehir belediye Meclisinde alınan karar sonrası tepkiler dinmiyor. Mecliste muhalefet tarafının büyük tepki gösterdiği saış kararı oy çokluğu ile onaylanırken CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'ndan da sert tepki geldi. Hacısalihoğlu "Sata sata bitiremediniz" ifadelerini kullanırken "Yiyin efendiler yiyin aksırıncaya tıksırıncaya kadar yiyin" ifadelerini kullandı.

Hacısalihoğlu şu ifadeleri kullandı:

Ortahisar'daki otogarın yerinin satışı Büyükşehir meclisinde kabul edildi. Hayırlı olmasın alan içinde satan içinde.

Bir yandan Büyükşehir Belediiyesi'nin iştirakleri icin yer kiralayıp hatırı sayılı kira ücretleri ödenirken ,23 dönümlük alani Büyükşehir Belediyesi'nin tüm istirakleriyle birlikte konuşlanacağı bir alan olarak düşünmediniz.

Hatta 23 dönümlük araziyi bölüp bir kısmını Büyükşehir Belediyesi'nin ayrılabilir, diğer alana otel, yurt, iş merkezi ve belediyeye gelir getirici alanlar oluşturulabilirdi.

Alıştınız hazırı yemeye. Yavuz Selim Bulvarı üzerindeki otopark ve dükkanlar içinde aynısını yapıyorsunuz. 120 milyona mal oldu. En az 120 milyona satalım müşterisi hazır diyebilecek kadar da cesursunuz

Vatandaştan su ücreti alırken kâr düşünebiliyorsunuz ama kamu kaynağıyla yapılan yatırımı birilerine peşkeş çekmek için alıcısı hazır demekten de çekinmiyorsunuz.

Ne diyeyim "Yiyin efendiler yiyin aksırıncaya tıksırıncaya kadar yiyin"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler