Ortahisar meclisinde Maraş Caddesi'ni gündeme getirdi: Zeminin yapanlar cezalandırılmak yerine ödüllendirildi!

Trabzon'da Ortahisar Belediye Meclisinde Maraş Caddesinin zeminindeki sökülmeler yeniden gündeme geldi.

Ortahisar meclisinde Maraş Caddesi'ni gündeme getirdi: Zeminin yapanlar cezalandırılmak yerine ödüllendirildi!

Ortahisar Belediyesi’nin Nisan Ayı meclis toplantıları başladı.

Toplantının ilk gününde Maraş Caddesi'nin zemini yeniden gündem oldu.

Söz alan CHP'li meclis üyesi Cüneyt Zorlu "O zeminini yapanlar cezalandırmak yerine ödüllendirdiler! Kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Zorlu şu ifadeleri kullandı:

Maraş caddesinde bizim dediğimize geldiler. Bir yıl dolmadan tuzla buz oldu. Değiştirileceği konusunda başkandan bilgi aldık. Artık geri dönülmez. 

Yaptıran da belli yapan da belli kurum da belli. Bu işi yapan hakkında bir ceza verilir. Ama cephe sağlıklaştırması da aynı firmaya verildi. Ceza verilmesi gerekirken ödül verildi. Bunu yapanı kınıyorum. 

Daha sonra söz alan CHP'li meclis üyesi Oktay Söğüt ise "Maraş caddesi için fazla bir şey söylemeyeceğim. Ama benim ayağımla orayı kazıdığımız söyleyen kişi ve onun destekçilerinizden özür bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Genç ise cevaben "Şeklen güzel bir malzeme oldu. Ama yapımı itibariyle yanlışsa yanlış, hatalı ise hatalı ise bunun mutlaka düzeltilmesi lazım. Zaten garantili bir malzeme." ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler