Ortahisar meclisi de 3 arsanın satışı onaylandı! Tarama ekibi ortaya çıkarmıştı

Ortahisar Belediye Meclisinde 3 arsanın satışı yapılan oylama ile kabul edildi.

Ortahisar meclisi de 3 arsanın satışı onaylandı! Tarama ekibi ortaya çıkarmıştı

Trabzon Ortahisar Belediyesi Mayıs ayı son toplantısı yapıldı. Yapılan müzakerelerde plan ve bütçe komisyonundan gelen 2 madde görüşüldü.

2020 mali yılı idare kesin hesabi ve taşınır kesin hesabı görüşüldü ve oylanarak kabul edildi.

İkinci maddede ise Bostancı Mahallesi'nde bulunan 1582.35 metrekare, 339,72 ve 1193,47 metrekare olan 3 arsanın satışı müzakere edildi.

CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin, “Buradaki araziler kamulaştırma yapılıp alınan yerler değil. 18 kanununa göre alınan yerler. Buraları saklasak. Belki bir vatandaş çocuk parkı falan ister. Eğer yeri düzgünse niye satalım?  Çok da hoşuma gitmedi." dedi.

Başkan Ahmet Metin Genç, Şahin’in sözlerine “Bunlar 18’den gelen değil. Boşta olan ve ihtasen kazandırdığımız arsalar. Taşınmaz tarama ekibi tarafından ortaya çıkarılan. Hiç bir maliki olmayan belediyemize ait olması gereken arsalar. 20’ye yakın çalışmamız var böyle. Biz her mahallemizde park çalışması yapıyoruz. İlla hepsini Alel usul satalım anlayışında değiliz. Uygun olan alanlar için sizden farklı düşünmüyorum Turgay Bey" dedi.

Arsaların satışı oy birliği ile kabul edildi ve bu çalışmaların devam edeceği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber