Ömer Hakan Usta adaylığını açıkladı

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta yeniden adaylığını açıkladı.

Ömer Hakan Usta adaylığını açıkladı

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, 30 Ocak 2022 tarihindfe yapılacak olan seçimlerde yeniden adaylığını açıkladı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenleyen Usta, şunları söyledi;

"Öncelikle gelen herkese teşekkür ederim. Ayın 21'inde koronavirus geçirdim ve karantinadaydım. Şimdi negatif çıktı testim ve buradayım. Spekülasyon oldu. 7 Ocak itibariyle göreve başladık ve 4 yıllık görev süresini tamamladık. Şimdi seçime gireceğiz. Söz verdiğimiz 21 projenin 11'ini yaptık. Geri kalanı da yapacağız inşallah. Oy veren vermeyen kimseyi ayırmadan yolumuza devam edeceğiz. Adaylığımızı buradan da resmen duyurmak istiyorum.

Geçmiş yönetim ile alakalı davalar devam ediyor. Biz seçimi cuma günü kazanmıştık. Pazartesi gününe kadar bile yapılan işlemler vardı. Davalar devam ediyor. Önümüzdeki seçime kadar biter bitmez bilemem o yargının işi. Yönetimimiz ile alakalı bir kaç küçük değişim olacak, ama burada gördüğünüz arkadaşlarımızın hepsi yöneticilik yapacak kalitede. Ancak belirli bir sayı var. Bir iki değişim olacak yönetimde."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber