Ömer Hacısalihoğlu’ndan Haber61’e flaş açıklamalar! “Türkiye’de bir başarısızlık söz konusu”

Trabzon eski CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu seçim sonuçları, Akif Hamzaçebi ve Ekrem İmamoğlu’nun açıklamaları ile ilgili Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.

Ömer Hacısalihoğlu’ndan Haber61’e flaş açıklamalar! “Türkiye’de bir başarısızlık söz konusu”

Trabzon’da eski CHP İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Ömer Hacısalihoğlu Seçim sonuçlarını, Akif Hamzaçebi ve Ekrem İmamoğlu’nun açıklamalarını Haber61’den Tuncay Lakot’a değerlendirdi.

“TÜM TÜRKİYE’DE BİR BAŞARISIZLIK SÖZ KONUSU”

Seçim sonuçları üzerine konuşan Hacısalihoğlu, “Başarı dediğimiz zaman herkes kazanmayı düşünür. Bakıldığında tüm Türkiye’de bir başarısızlık söz konusu” dedi.

“AKİF BEY’İN HAKLILIĞI VAR”

Akif Hamzaçebi’nin "Kılıçdaroğlu başarılı olamamıştır" başlıklı açıklamasını değerlendiren Hacısalihoğlu, “Akif beyin değerlendirmeleri parti içinde ne kadar karşılık bulur bulmaz tartışılır. Ama haklılığı da var tabi ki. Genel başkan devam etmeyi düşünüyorsa ki bence devam etmelidir. O zaman güven tazeleyerek devam etmesi doğru olur.” şeklinde konuştu.

KURULTAY SESLERİ

CHP’de yapılması planlanan olası bir kurultay ile ilgili sorumuza cevap veren Ömer Hacısalihoğlu, “daha seçim taze. Seçim sonrası kongre hareketlenmeleri olasıdır. Ben beklemiyorum ama 9 ay sonra bir yerel seçim var. Orası için hareketlenmeli diye düşünüyorum.” dedi.

“EKREM BEY’İN AÇIKLAMALARI GEREKLİYDİ”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun değişim vurgusu yaptığı açıklamalarını değerlendiren Hacısalihoğlu, “Ekrem beyin açıklamaları motivasyon için gerekliydi. İstanbul yerel seçimi için yapılan bir açıklamaydı bana göre.” dedi.

HERKESİN EKSİKLERİ VAR

Trabzon özelinde oluşturulan Milletvekili listesine değinen Ömer Hacısalihoğlu, “Listenin sokakta ne kadar karşılık bulduğu ortadır. Seçmen sandıkta cevabını vermiş. Bana göre il başkanından çok listenin öne çıkması lazımdı. Herkesin eksikleri var. Kimse mükemmel değil.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber