Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu’ndan milletvekilliği adaylığı açıklaması “Olması gereken…”

Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu Haber61 mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, haber61’den Emrah Paça’nın sorularını yanıtladı.

Temayül yoklamasının Trabzon’a hayırlı olmasını dilediğini belirten Başkan Zorluoğlu, Milletvekilliği adaylığı konusunda sorulan soruya ise “Böyle bir talebim olmadı” ifadelerini kullandı.

Zorluoğlu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı.

Temayül parti içi demokrasi araçlarından bir tanesidir.

Buradan ortaya çıkacak aday listesinin teşkilatların bilgisine sunulması ve onların istişaresinin bir şekilde alınması anlamında önemli. Bugün partimizin önemli günlerinden biri. Bütün Türkiye’de temayül yoklamaları yapılıyor.  Burada da çok güzel bir katılım ve heyecan var. Allah şehrimiz adına hayırlı eylesin.

Biz belediye başkanıyız ve 5 yıl için seçilmiş olan insanlarız. Olması gereken bu dönemin tamamlanmasıdır. Zaten Ak Parti olarak genel merkezimizin tavrı birkaç belediye başkanı hariç hepsi yerinde kaldı.  Büyükşehirlerde zaten bir istifa olmadı. Genel merkezimizin partimizin ve sayın cumhurbaşkanımızın takdiri büyükşehir belediye başkanlarının ve il belediye başkanlarının yerlerinde kalıp bu sürelerini tamamlamalarındır.

Benim bu süreçte aslen de böyle bir talebim olmadı zaten. Yaptığımız işi seviyoruz. Burada Belediye başkanı olmanın çok bütün bir görev olduğunu biliyoruz. Vaat ettiğimiz projelerin tamamlanması için bir gayretimiz var. Bunun haricinde bir niyetimiz de talebimiz de olmaz bir talebimiz de olmaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber