Murat Zorluoğlu “Trabzon yerel hizmetler bakımından tarihinin en bereketli ve zengin dönemini yaşıyor”

AK Parti Trabzon’da, Trabzon Yüzyılı, Trabzon Vizyonu toplantısı düzenledi.

Murat Zorluoğlu “Trabzon yerel hizmetler bakımından tarihinin en bereketli ve zengin dönemini yaşıyor”

AK Parti’nin Trabzon’da bugün düzenlediği Trabzon Yüzyılı, Trabzon vizyonu toplantısında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu “Trabzon yerel hizmetler bakımından tarihinin en bereketli ve zengin dönemini yaşıyor” ifadelerini kullandı.

Zorluoğlu’nun konuşmasının satır başları şu şekilde:

murat-zorluoğlu-3

Sayın milletvekili adaylarımızın şehrimize dair projelerini, vizyonlarını ve görüşlerini paylaşacakları bu kıymetli organizasyona hoş geldiniz safalar getirdiniz.

Toplantımız hayırlı olsun, bereketli olsun, uğurlu ve kademli olsun inşallah.

AK Parti olarak, cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde, nitelikli, donanımlı, ehliyetli ve liyakatli yepyeni bir milletvekili aday listesiyle yeniden milletimizin ve kıymetli Trabzonlu hemşerilerimizin huzurlarındayız.

21 yılda bu ülke için ve aziz milletimiz için yaptığımız hizmetlere yenilerini eklemek, Türkiye cumhuriyetinin ikinci yüzyılına, yani Türkiye yüzyılına çok daha güçlü bir şekilde adım atabilmek için bir kere daha milletimizin teveccühüne talibiz.

21 yıllık kesintisiz iktidarıyla dünya demokrasi tarihinde müstesna bir yer edinen AK Parti’nin bu başarısının arkasında temelde 2 önemli özelliği yatıyor bana göre. 

Birincisi AK Partinin en başından beri bir hizmet ve eser hareketi olmasıdır. Partimiz ve iktidarlarımızın 21 yıldır bu ülkede her alanda ortaya koyduğu hizmet, proje ve eserler taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştır. 

AK Partinin belki daha da önemli bir başka özelliği ise Türkiye’de siyaset yapma ve hizmet sunma pratiğini bütünüyle değiştirmiş olmasıdır. İktidarlarımız bir taraftan devasa projeleri tek tek hayata geçirirken diğer taraftan da halkın fikrini önemseyen, halkın yönetime katılmasını sağlayan, millete tepeden bakan değil işte deprem bölgesinde gördüğümüz gibi en zor zamanlarında sonuna kadar milletinin yanında olan bir yönetim anlayışını hâkim kılmıştır.

Biz de belediyeler olarak aynı anlayışı yerelde sahaya yansıtmaya azami gayret ediyoruz.

İddia ve iftiharla belirtmek isterim ki Trabzon yerel hizmetler ve projeler bakımından tarihinin en bereketli ve zengin dönemini yaşıyor.

İşte sakın yapma, altyapıya giren tüm belediye başkanları silindi gitti denen büyük altyapı hamlemiz. 2020’de başladığımız ve şu ana kadar 400 km içme suyu, 100 km kanalizasyon, 70 km yağmursuyu. 200 km telekomünikasyon hattı yaptığımız bu büyük proje inşallah bu yılsonunda tamamlanıyor.

Yeni otogar, ganita-faroz, kadın yaşam merkezi, kadınlar hali, yalıncak sahil düzenlemesi, İskenderpaşa otoparkı, sporda performans merkezi, Maraş caddesinin yayalaştırılması, ulaşım master planı, dolmuş dönüşümü, kızlar manastırı, bilim merkezi ve planetaryum, Avrasya pazarı, uzun sokak ve kunduracılar başta olmak üzere birçok cadde düzenlemesi, Of’tan Beşikdüzü’ne kırsal altyapı çalışmaları, içme suyu arıtma tesisleri,  Uzungöl ve Sümela düzenlemeleri ve sayamayacağım daha bir çok hizmet…

Tüm bu hizmetlerimizde sayın cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin büyük desteklerine müteşekkiriz. Bilvesile 4 yıldır birlikte şehrimize hizmet ettiğimiz değerli milletvekillerimize de hususen teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.

Sayın bakanımızın, teşkilatımızın, milletvekili adayı arkadaşlarımızın değerli katkı ve gayretleriyle, kadim şehrimizin potansiyelini ve dinamiklerini daha da güçlendirerek, aziz hemşerilerimize daha yaşanabilir, daha müreffeh bir Trabzon inşa etmek en büyük sorumluluğumuzdur.

Her zamankinden daha iddialı bir şekilde hazırlandığımız ve zaferle çıkacağımıza inandığımız 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve Trabzon için hayırlı sonuçlar vermesini temenni ediyor, bilvesile sizleri saygılarımla selamlıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler