Murat Zorluoğlu: Dünyanın büyük şehirlerinde olduğu gibi...

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Trabzon'da gerçekleştirilen mitingde konuştu

Murat Zorluoğlu: Dünyanın büyük şehirlerinde olduğu gibi...

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılımıyla gerçekleştirilen mitingde açıklamalarda bulundu.

Murat Zorluoğlu, Trabzon'un bir evladı olduğunu belirterek "Üniversiteye kadar eğitimimi Trabzon'da aldım. Üst düzey görevlerde bulundum. Elazığ Valisi olarak görev yaptım, ardından Van'da görev yaptım. Van'ın dağlarında ne kadar terörist varsa temizledik, Van Belediyesi'nde terör örgütüne aktarılan ne kadar para varsa musluğu kestik. Orda terör yandaşlarının yerine vatanperver gençleri istihdam ettik. Bakanımız olmadan Van'da o mücadeleyi vermek zordu. O mücadeleyi yine vereceksek Hükümetimizin dimdik ayakta durması lazım. Bunlar için de sizlerin oy vermesi lazım. Ben Trabzon'a Büyükşehir Başkanı adayı olduğum için Cumhubaşkanıma çok teşekkür ederim. " dedi.

Projeleriyle ilgili bilgi veren Zorluoğlu  "Sizle bu süre içerisinde şehrimizin sorunlarını öğrendik. Anketler yaptık. Bu şehrin en büyük sorunu nedir dedik. Ulaşım sorunu dediniz. İnşallah Kanuni Bulvarı tamamlanıyor. Hedefimiz 2020'de Kanuni Bulvarı'nı Maçka yoluna bağlamak. Şehir merkezinde otopark yapımları gibi bir çok şehir içinde de çözümlerimiz var. Halkımız kaldırımlara sığmıyor. Onlarla ilgili de çözümlerimiz var. Meydanın güzelliğine yakışmayan binalarımız var. Binalara cephe giydirmesi yaparak, dünyanın büyük şehirlerinde olduğu gibi bir Trabzon haline getireceğiz. Allah'ın izni ile çevre sorunları ile Çevre Bakanı ile istişare ettiğim gibi sorunları çözeceğiz. Turizm ile yatırımlara ağırlık vereceğiz. İnşallah Gülcemal Dolgu Alanı'da eğlence alanı olacak. Bundan sonra sıklıkla bir araya geleceğiz. İleride projelerimizi daha ayrıntılı açıklayacağız. Doğalgaz abone sayısını arttıracağız. Trabzon'da doğalgaz kullanmayan kimse kalmayacak. İlçe belediye başkanlarımız ile birlikte çalışacağız. Ortahisar'a hizmet götürürken Ortahisar Belediye Başkanımız ile birlikte hizmet götüreceğiz. Ben 31 Mart'a kadar inşşalh Trabzon geçmişte ki seçimlerde olduğu gibi bizlere destek vereceğine inanıyorum. allah hepinizden yardım olsun. Gayret bizden, destek sizden." ifadelerini kullandı.

Ahmet Metin Genç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler