Ahmet Metin Genç: 19'da 19 yapacağız

Ortahisar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ahmet Metin Genç mitingde konuştu

Ahmet Metin Genç: 19'da 19 yapacağız

Haber61 Haber Servisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılımıyla gerçekleştirilen Trabzon mitinginde Ortahisar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ahmet Metin Genç açıklamalarda bulundu.

Genç, her zaman hizmette bulunabilmek için çaba sarfettiklerini belirterek  "Ülkemizin birliği ve beraberliği için, ülkemizin her bir noktasına ulaşan en kararlı mücadeleyi yapan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya şükranlarımızı arz ediyoruz. Bakanımız göreve geldiğinde 'Biz göreve geldiğimizde onların kandillerini söndüreceğiz' demişti. Allah bakanımızdan razı olsun. Siz çok kıymetli hemşerilerimizin hizmetinde bulunmaya çalıştık. Yapabildiklerimiz oldu, yapamdıklarımız oldu. ama yaptıklarımız çok kıymetli bakanımızın çok kıymetli milletvekillerimizin desteği ile yaptık. Bu siyasi süreçte Cumhur İttifakımızla beraber elele verip 19'da 19 yapacağız. 18 belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile yeni bir yolculuğa çıkacağız. İnşallah bu dönemde Büyükşehir Belediye Başkanımız Zorluoğlu Beyefendi ile beraber hizmetinizde olmaya devam edeceğiz. Biz Trabzon'da olmaktan ve bu insanlara hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Murat Zorluoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber