Milletvekili Ayvazoğlu'ndan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu 15 Temmuz ile ilgili mesaj yayınladı.

Milletvekili Ayvazoğlu'ndan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda hain darbe kalkışmasını lanetleyerek "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde canları pahasına hain kalkışmayı bertaraf eden milletimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. O gece darbe kalkışmasına karşı kahramanca mücadele ederek canlarını Hakk'a teslim eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum."dedi. 

15 Temmuz hain darbe girişiminin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kanlı ve acımasız darbe girişimi olduğunu ifade eden Milletvekili Ayvazoğlu "15 Temmuz kalkışması bu güne kadar ki en acımasız kanlı darbe girişimlerinden biri olarak tarihte yerini aldı. Millet olarak bu ihaneti asla unutmayacağız. Küresel güçler darbe ile ülkemizi kendi kontrollerine almak isteseler de Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimiz verdiği destansı mücadele ile ülkemizi yeni yüzyıla daha güçlü şekilde taşımışlardır. Bu yönüyle 15 Temmuz'da verilen mücadele 2. Kurtuluş Savaşı niteliği taşımaktadır. Aziz milletimiz tıpkı Kurtuluş Savaşı'nda vermiş olduğu mücadele gibi canlarını hiçe sayarak bağımsızlığımızı küresel güçlerin ellerini teslim etmemiş ve tüm imkansızlıklara rağmen devletin içerisinde örgütlenen ve devlet mekanizmasının ele geçirmeye çalışan hainlere fırsat vermemiştir."ifadelerini kullandı. 

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğinin altını çizen Milletvekili Ayvazoğlu "15 Temmuz hain darbe kalkışmasını bertaraf eden milletimiz ülkemizi içeriden fethetmeye çalışan küresel güçlere karşı bağımsızlık mücadelesini şanlı bir zaferle tescillemiştir. O tarihten itibaren Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte eskiye dönüşünün önü tamamen kapatılmıştır. Artık dünya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ülkesinde darbeler dönemine son veren lider olarak tarihe yazmıştır. Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 seçimlerinden de Cumhur İttifakımızın seçim zaferiyle çıkarak yeni yüz yılda dünyaya yön veren ülke konumuna gelecektir."dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber