MHP'den aday adayı olmuştu! Yerine geçen isim belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili aday adayı olamak için görevinden ayrılan Başhekim Türedi'nin yerine geçen isim belli oldu.

MHP'den aday adayı olmuştu! Yerine geçen isim belli oldu

MHP Trabzon Milletvekilliği için aday adaylığı için Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Başhekimlik görevinden ayrılan Süleyman Türedi’nin yerine gelen isim belli oldu.

Türedi’nin ayrılığı sonrası bakanlık bu göreve Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın’ı atadı.

MHP'den aday adayı olmuştu! Yerine geçen isim belli oldu

YENİ BAŞHEKİM DR. HASAN RIZA AYDIN KİMDİR?
Hasan Rıza AYDIN 1971 yılında Trabzon’da doğdu. 1997 Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2008 yılında Atatürk Üniversitesi’nde Üroloji uzmanlığını tamamladı. 2010-2012 yılları arasında Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Kurucu Başhekimi ve Başhekim, 2012-2014 yılları arasında Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Kurucu Genel Sekreteri ve Genel Sekreter olarak görev yaptı. 2014’te Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Bölümüne Yardımcı Doçent olarak atandı. Ekim 2016’da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliğine Yardımcı Doçent olarak atandı. 2016-2017 yılları arasında Ankara Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ nde Robotik Ürolojik Cerrahi alanında 3 ay süreyle çalıştı. 2017-2018 yılları arasında Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ inde Laparaskopik ve Robotik Cerrahi alanında 2 ay süre ile çalıştı. 2018 yılından itibaren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’inde Üroloji Doçenti olarak Üroloji Kliniğinde İdari ve Eğitim Sorumlusu görevini sürdürmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler