Meteorolojiden 13 il için "turuncu kod" uyarısı! Aralarında Trabzon da var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13 il için turuncu kod uyarısı yayınladı.

Meteorolojiden 13 il için "turuncu kod" uyarısı! Aralarında Trabzon da var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aralarında Trabzon'un da yer aldığı 13 il için turuncu kod uyarısında bulundu. Karadeniz Bölgesi`nde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji tarafından uyarı yapılan iller şu şekilde; Artvin, Bartın, Bolu, Düzce, Giresun, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon, Zonguldak.

Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

trabzon-meteoroloji-uyardi-2.jpg

Turuncu kod uyarısı nedir?

Hava durumu tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise sıklıkla görülmemektedir. Hasar ve kayıpların oluşması muhtemeldir. Çok tedbirli olmalı, güncel meteorolojik koşullar ve tahminler takip edilmelidir.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler