Maraş caddesi trafiğe kapanacak mı? Zorluoğlu’ndan kritik açıklama

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu’ndan Maraş Caddesi açıklaması geldi.

Maraş caddesi trafiğe kapanacak mı? Zorluoğlu’ndan kritik açıklama

Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu Maraş Caddesi’nin trafiğe kapanma tartışmaları konusunda açıklamalar yaptı.

Zorluoğlu “Maraş Caddesi ile alakalı uzunca zamandır Trabzon’un gündeminde ben olacak diye çeşitli görüşler fikirler var. Maraş caddesinin nasıl olacağı konusunda bir beklenti var. Bu konu ile alakalı olarak. Sadece Maraş caddesi değil. Cumhuriyet caddesinden Gazipaşa caddesine İskele yokuşundan Taksim yokuşuna tanjanta kadar o alanın tamamını kapsayacak şekilde ulaşım master planı kapsamında burayı incelettik. Ulaşım master planı içerisin de 3 tane KTÜ’den profesör düzeyinde danışmanımız var. Bu ekip burayı çok iyi bilen bir ekip olarak çalışmalarını sürdürüyor. Biz ilk olarak meydan bölgesini istedik. Bize de bir taslak sunum yaptılar. Buranın geleceği şehrimizin bütün dinamikleriyle buranın geleceğine karar vermemiz gerektiğini düşünüyorum.

Bunu kendi aramızda milletvekillerimiz ve il başkanımızla değerlendirdi. Trabzon’daki diğer il başkanlarını ziyarette bulunarak bu konuyu istişare ettik. Bu akşam da bütün meslek odalarının üyesi olduğu İKK’yı ziyaret edeceğiz. Maraş caddesi raporunu anlatıp istişare edeceğiz. Ticaret odası ticaret borsası ile de istişare edeceğim. Büyükşehir belediyesinde de bu konuyu istişare edeceğiz. Bugün ayrılmak zorundayım ama yarın kısa bir sunum yapıp yarın istişare edeceğim.” İfadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber