Kuvvetli'den Mumcu'ya : Şark kurnazlığını bırakın çözüm üretin

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli'den AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'ya sert sözler.

Kuvvetli'den Mumcu'ya : Şark kurnazlığını bırakın çözüm üretin

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'nun muhalefet için "Çamur atıyorlar" cümlesini kullandığını belirtip cevap metni yayınladı.

Kuvvetli yaptığı açıklamada "Şark kurnazlığını bırakın da milletin gerçek sorunlarına çözüm üretin" sözlerine yer vererek "AK Parti İl Başkanlığı’na seçilen Sayın Sezgin Mumcu'yu tebrik ediyorum. Sayın Mumcu iyi bir hekim olabilir ancak Türkiye'yi içinde bulunduğu bu zor şartlara mahkûm eden AK Parti’nin İl Başkanı olarak muhalefete ‘çamur atıyorlar’ demesi kendisine yakışmıyor ve bu sözleri gerçekleri gizleme kurnazlığı ile söylenmiş olarak görüyorum. Sayın Mumcu’nun AK Parti iktidarının rakipsiz olduğunu ifade etmesi ise tipik AK Parti’nin algı yaratma çabasıdır. Artık mızrak çuvala sığmıyor, algılarla ülkeyi yönetme inandırıcılığı kalmadığını herkes görüyor. Devlet akılla, planlamayla, stratejiyle yönetilir ancak 19 yıllık AK Parti iktidarında bunların hiçbiri dikkate alınmadığı için Türkiye bir karanlığa doğru savruluyor. Sayın Mumcu, şark kurnazlığını bırakın da milletin gerçek sorunlarına reel çözümler üretin." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler