KTÜ Farabi Hastanesi'nden kültür etkinliği! Rektör Çuvalcı da şiir okudu

Karadeniz Üniversite Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimliği etkinlik düzenledi.

KTÜ Farabi Hastanesi'nden kültür etkinliği! Rektör Çuvalcı da şiir okudu

Haber61 - Haber Servisi / Karadeniz Üniversite Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimliği organizasyonunda Kültür ve Sanat etkinliği düzenlendi.
KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan ve üniversite protokolünün yanı sıra, hastane personeli, hasta ve hasta yakınlarının katılımı ile gerçekleşen ektiğinin açılışında KTÜ Rektörü Prof Dr. Hamdi Çuvalcı şiir okudu. 
Ardından kürsüde bir konuşma yapan KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof Dr Celal Tekinbaş, “Hastane yönetimi olarak personel ve hastalarımızın kaynaşmasını sağlamak amacıyla güzel bir organizasyona imza attık. Farabi Hastanesi olarak akademisyenleri, personeli, hasta ve hasta yakınları olarak kocaman bir aileyiz. Katılımızdan dolayı herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından personel, hasta ve hasta yakınları konserde koro ve solo şarkılar söylediler. Şiirlerinde okunduğu etkinlikte, mini tiyatro gösterileri yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber