Koray Aydın: "Türkiye’nin geleceğine mühür vurmuş bir partiyiz"

Koray Aydın Trabzon'da partisinin istişare toplantısında konuştu.

Koray Aydın: "Türkiye’nin geleceğine mühür vurmuş bir partiyiz"

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Trabzon, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane, Ardahan, Bayburt illerini kapsayan Teşkilatı İstişare Toplantısı Trabzon'da yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli şu ifadeleri kullandı;

Kuvvetli, "Parti kurulduğu günden bugüne kadar İYİ Parti'nin yükselişine il il, ilçe ilçe dolaşarak partimizi bugün iktidara giden bir yola döktü. Partimiz artık salonlara sığmıyor. Toplantılarımız artık kapalı spor salonlarına ve açık havada yapmamız lazım salonlara sığmıyoruz. İYİ Parti Türkiye'de Türk Devleti’ne ve milletine vatanına ve Türk Bayrağı’na tezahürünün sonucunda ortaya çıkmış bir partidir. Genel başkanımızın ortaya koyduğu iradeyle iktidara doğru gidiyoruz.  Biz ev ev dolaşarak bu yürüyüşe katkıda bulunacağız. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Koray Aydın:

Daha sonra Giresun, Rize, Artvin, Ordu Gümüşhane, Ardahan, Bayburt il başkanları toplu halde sahneye çıkıp selamlama konuşmaları yaptılar.

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından misafir il başkanlarına kaşkol hediye edildi. Koray Aydın'ın da katılımıyla sahnede Trabzonspor marşı coşkuyla söylendi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, “4 yıllık bir partiyiz. Çok şükür bir belediyemiz, bir de milletvekilimiz var. Bundan sonra belediyeleri de alacağız. Allah'ın izniyle milletvekilliklerini de alacağız. Şimdi gideceklerini anladılar, şimdi seçim kanunu yapmaya çalışıyorlar. Anayasa yaparlar, Recep Tayyip Erdoğan'a göre ihale kanunu yaparlar yandaş müteahhitte göre, şimdi de seçim yasası yapıyorlar Cumhur ittifakına göre. Ama o sandık gelecek. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın konuşmasından satır başları şu şekilde;

Koray Aydın:

“Türkiye’nin geleceğine mühür vurmuş bir partiyiz. Bir araya geldiniz tesadüfî değil. Vatansever insanların bir araya gelerek oluşan bir parti. Bir parti kurulsun diye bir araya gelmedik. Aldığımız terbiye ülkenin geleceği ne olan aşkımız muhabbetimiz. 

Bizim bir hikayemiz var. Dönem dönem yaşananlar tarihe not düşülür. Bizden sonraki nesiller bunu görecek. Türkiye zor bir dönemeçte. Devletin gücünü insanların üzerinde kılıç gibi tutan bir anlayış bu işin başında. İnsanların hak arayışında bu kuramadığı korku tünelinin içinde bir Türkiye manzarasını unutmayın. Tek adam düzeninin oluşturduğu bu yapıya karşı birilerinin bir şey yapması lazımdı. Birilerinin taşın altına elini koyması lazımdı. Onun için İYİ Parti tesadüfen kurulmuş bir parti değildir diyoruz. 

Türkiye'nin tarihinde, bir kadının önderliğinde, insanlığın ötekileştirildiği bir dönemde bu adımı atan Parti'nin adı da İYİ Parti’dir. Bir kadının önderliği ile bir araya gelen bir partinin mensuplarıyız. Zalime boyun eğmeyiz. Korkutulup sindirilecek insanlar değiliz. Bu yollar denendi.

2019’da Partimiz kurulduktan sonra 1.5 ayda yapılandık. Böyle bir örnek yok. 2,5 ayda hem il hem de ilçe kongresini yaptık. 

Nisan ayında iyi parti kongresini yaptık. İnsanlar akın akın geldi. Seçim yapmayacağız diyenler 1.5 ayda seçim yaptılar. 

İnsanları teslim alma konusunda uzmanlaştılar. Bir gün terörist olduk bir gün FETÖcü olduk. Bize vurmadıkları yafta kalmadı. Bize bunları söyleyenler, bizi aralarına yalvara yalvara çağırmadılar mı? İşte adamı böyle yalvartırlar. Bunlar daha iyi günleri. Tutmayınca iktidar taktik değiştirdi ve tehdit edile edile bugünlere gelmiş bir partiyiz. Bunları unutmayın. 

2018 seçimlerinden öncesini aklınıza getirin. Hangi parti sokaklara inerek vatandaşa dokundu. İktidar partisi 3 ay çalışarak seçim kazanacağını sanıyordu. İşte o anlayışı yıkan Partinin adıdır İYİ Parti.

Meral Akşener çarıklarını giydi, sokak sokak dolaşıp vatandaşın derdini dinledi. 

Bu iktidar en büyük zararı milli ve manevi değerlerimize verdi. Adeta talan ettiler 29 yılda. Dinimizde israf haram ama itibardan taviz vermem diyen iktidar saraydan yöneten bir iktidar var.”

Koray Aydın’ın konuşmalsı sonrasında basın mensuplarına kapalı olarak strateji toplantısı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber