Kocaeli'nde Trabzon Tanıtım Günleri

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Fuat Ayar, 16-19 Haziran tarihleri arasında Kocaeli'nde gerçekleşecek olan Trabzon Tanıtım Günleri hakkında konuştu.

Kocaeli'nde Trabzon Tanıtım Günleri

16-19 Haziran tarihleri arasında Kocaeli'nde gerçekleşecek olan Trabzon tanıtım günleri için Trabzona gelen Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Fuat Ayar, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde organizasyona dair basın açıklaması düzenledi. 

Başkanın yanı sıra yönetim kurulu ve fuar organizasyon sorumlusu Abdullah Mercan'da toplantıda organizasyona dair hazırladıkları planlardan bahsetti. 

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Fuat Ayar, Trabzon Tanıtım Günleri için detaylı bir şekilde şu açıklamalarda bulundu;

''Pandemi öncesi dönemlerde 2 kez Trabzon tanıtım günleri yapmıştık. Kocaeli bizim hemşerilerimizin yoğun yaşadığı bir il. Trabzonlu olmayan Kocaeli’liler de bizim kültürümüzü oldukça merak ederler ve bu etkinliklere katılırlar. Her yıl Kocaeli Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarı var. Kocaeli’de kitap fuarına katılım oldukça yoğun oluyor. İkinci olarak da halkımız Trabzon Günleri’ne alaka gösteriyor. Dolayısıyla bu yıl da bu merak edilen bir etkinlik.


ANKARA'DAN DAHA GÜÇLÜ BİR PROGRAM OLACAK

İçeriğini güçlü hale getirerek güzel bir etkinlik olacağını düşünüyoruz. Hem sanatsal hem kültürel anlamda güçlü tutmak için mücadele ettik. Kocaeli Trabzon tanıtım günlerinin Ankara’dakinden daha güçlü bir program olacağını düşünüyorum.

ORGANİZASYON SEKA PARK ETKİNLİK ALANI'NDA OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Seka Park’ta yapmış olduğu bir kongre merkezi var. O kongre merkezinde ve geniş bahçesinde etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Trabzon’dan gelen belediyelerin hiçbirinden stant ücreti de almayacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber