Kalepark halka açılacak mı?

Son durumu Başkan Gümrükçüoğlu açıkladı.

Kalepark halka açılacak mı?

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’da Askeri Gazino olarak kullanılan ve halka açılması gündeme gelen Kalepark ile ilgili son durumu Başkan Gümrükçüoğlu açıkladı.


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi kasım ayı toplantısında Kalepark ile ilgili kendisine yöneltilen soru üzerine Başkan Gümrükçüoğlu YİKOB’un tasarım hazırlandığını bildirdi.

Başkan Gümrükçüoğlu, “Kalepark Askeriyenin inisiyatifinde. Trabzon Valiliği’ne bağlı olan Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı (YİKOP) vasıtasıyla Kalepark’ın halka açılması ile bir tasarım yapılması gündeme geldi. Kalepark dünyanın en güzel yerlerinden birdir. Çok büyük bir alan değil. Orası çok fazla karıştırmadan olduğu tabii haliyle korunmalıdır. Başka şeylerin yapılması doğru değildir. Çok güzel bir şekilde korunmalı.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber