Kadıoğlu Haber61'de

Tecrübeli Gazeteci Atakan Kadıoğlu Haber61'de.

Kadıoğlu Haber61'de

Kurumumuzun kuruluşunda Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan, Trabzon'un tecrübeli gazetecilerinden Atakan Kadıoğlu haber61. net Genel Koordinatörü olarak  göreve başladı. Kadıoğlu'na yuvana hoş geldin diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Atakan Kadıoğlu kimdir?
1979 yılında Trabzon'un Maçka İlçesi'nde dünya geldi. Sürmene Lisesi'nden 1996 yılında mezun olan Kadıoğlu 1993 yılında Sürmene FM, Uzay Radyo, Trabzon Radyo, Gökkuşağı Radyo ve Televizyonu, Kuzey Tv, Trabzon Tv, Tv8, Kuzey Ekspres, Son Nokta gibi basın kuruluşlarında Spiker, muhabir ve yöneticilik pozisyonlarında görev yaptı. Bir çok sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapan Atakan Kadıoğlu, İdmangücü, Doğanspor, Ortahisar Kanuni, Trabzon Gençlerbirliği gibi Spor Kulüplerinde yönetimlerde görev aldı. 27 yıla aşkın bir süredir Basın mesleğini sürdüren Kadıoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti üyesidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber