Kadınlar başlar Derneği’nden Anlamlı panayır! Sokak hayvanları da unutulmadı

Kadınla Başlar Derneği “Geleneksel Yılbaşı Panayırı ve Alışveriş Şenliği” düzenledi.

Kadınlar başlar Derneği’nden Anlamlı panayır! Sokak hayvanları da unutulmadı

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon’da faaliyet gösteren Kadınla Başlar Derneği, Geleneksel Yılbaşı Panayırı ve Alışveriş şenliği’ni bu yıl da gerçekleştirdi.

Zorlu Grand Otel Balo Salonu’nda düzenlenen ve bugün saat 10:00’da başlayan etkinlik 2 gün sürecek. Sabah saat 10:00 ile 21:00 arasında süren etkinlikte 80 farklı marka yer aldı.

Çekilişle birbirinden güzel hediyelerin verildiği etkinlikte söyleşiler yapan Yazar – Öğretmen Yasemin Uzun da aynı zaman da imza günü de düzenleyecek.

Her zaman üreten kadınlara destek amaçlı projelerin hayata geçirildiği Kadınla Başlar derneği 2 gün sürecek etkinlikte giriş ücreti ile toplanacak rakamı sokak hayvanları için bağışlayacak.

Kadınla Başlar Derneği başkanı Hülya Ulusoy Haber61’e yaptığı özel açıklamada “Kadınla başlar derneği olarak başladık bu işe. 2 seneye yakın bir zamandır bunu yapıyoruz. Pandemiden dolayı yoğun önlem ve kısıtlama altında yapıyoruz. Kadına dokunabilirsek ne mutlu bize. Amacımız kadına dokunmak. Üreten kadınlarımızın bizlere ulaşmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kadınla Başlar derneği Başkan yardımcısı Esra Özyazıcı da “Üreten, çalışan kadının yanındayız. Amacımız onların hayatına dokunmak, üreten tüm kadınların bir birleriyle tanıştırmak, ilişki kurmasını sağlayabilmek, bir network ağı oluşturmak.” İfadelerini kullandı.

Trabzon’un çeşitli bölgelerinde Kadınla başlar Derneği’nin bu tarz etkinliklerinin süreceğinin de altı çizildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber