İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adaylarından TGC'ye ziyaret

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayları Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adaylarından TGC'ye ziyaret

Haber61 - Haber Servisi - / İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayları Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Yavuz Aydın, Aslan Güner, Serpil Akçay, Tahsin Akyüz, Akın Çelik, Bülent Arslan, İl Kadın Politikaları Başkanı Fatma Arıcı, Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun'un yer aldığı heyet TGC Başkanı Ersen Küçük ile bir araya geldi.

"TRABZON İLE İLGİLİ PROJEKSİYONLARIMIZI ÇİZDİK"

Ziyarette açıklamalar yapan Yavuz Aydın şu ifadelere yer verdi;

"Biz dinamik bir ekibiz. Genel başkanımız bu süreçte güzel bir kadro kurdu. İdmanlıyız, maça hazırız. Üç gün önce sahaya çıktık. Trabzon'un bütün dinamiklerini değerlendirerek bir kadro kurduk. Bu kadro 14 Mayıs akşamı Allah nasip edecek güzel bir sonuçla en az 3 golle 3 vekille 6 vekili almaya talip olacak. Bunu yapacak gücümüz var. Aday arkadaşlarımızla toplantılarımızı yaptık. Trabzon'la ilgili projeksiyonlarımızı çizdik. Trabzon'u kucaklamak ve konuşan bir Trabzon olmasını istiyoruz. Trabzon'un sorunlarını, problemlerini hep birlikte ortaya koyalım istiyoruz. Bu şehrin dinamiklerinden biri ve en önemlisi gazeteci arkadaşlarımız olarak sizlersiniz. Bizlerde sizlerin ürettikleri ile besleniyoruz. Biz Trabzon'u ortak akılla yürüteceğiz diyoruz ve sizlerle işbirliği içinde olmak istiyoruz. Sizlerin fikirlerin, Trabzon'un diğer dinamiklerinin fikirlerini dikkat alıp ortak akılla yöneteceğiz diyoruz. Bu şekilde Trabzon'da güzel işler yapacağımıza inanıyorum.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adaylarından TGC'ye ziyaret

"SUSKUN BİR TRABZON"

Suskun bir Trabzon görüyoruz. Hemşerilerimiz konuşamıyor. Sahada bizimle görüşenler değişim istiyorlar ama rahat ifade edemiyorlar. Özgürce fikirlerini söyleyen ve yargılanmayan bir Trabzon'dan bahsediyoruz. Kurumların, STK'ların konuşmasını istiyoruz. Sizlere karşı da bir baskı olabileceğini görüyoruz. Eksik şeyler konuşuluyorsa bu kazanımdır. Eksikler konuşulduktan sonra bunlar giderebiliriz. Basınımızda konuşsun, eşleştirsin.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adaylarından TGC'ye ziyaret

AKYAZI STADI KAÇ SEÇİM GEÇİRDİ?

Tespitlerimiz var. Daha öncede ada olmuştum. O zamanda bazı tespitlerimiz vardı. 8 yıl sonra ilk defa aday oluyorum ama gündemi takip ediyoruz. Trabzon'da hep sorunlar belli, ortak sorunlar, bu sorunlar seçimden seçime konuşuluyor vaatler veriliyor. Demiryolu, raylı sistem, yatırım adası kaç seçim götürdü. Demiryolu 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk söyledi. Bir adım ilerlemedi. Bunları projelendirmek lazım. Vaatlerin söylendiği bir seçim kampanyasını doğru bulmuyorum. Arkadaşlarımız kendi alanlarında donanımlı insanlar. Geçmişteki siyasetçilerin ortaya koyduğu algıdan bizde olumsuz olarak payımızı alıyoruz. Allah bizi onlardan eylemesin. Biz bir şey söylersek arkasında dururuz. Böyle yetiştik. Bunu ortak akılla yapacağız. Biz söylediğimizin yapılabilirliğini gördükten sonra ortaya koyacağız. Akyazı stadı kaç seçim geçirdi? Trabzon Meydanı çok şeye şahit oldu.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adaylarından TGC'ye ziyaret

GENEL SEÇİMLER YEREL SEÇİMLERE IŞIK OLACAK

İktidarın tamamıyla beton ekonomisi ile götürdüğü bir sistem var. Ben bunun içinde üretim olmasını da isterim. Şehir Hastanesinin Akyazı stadının bulunduğu konumlar. Maça mı gidiyoruz çile çekmeye mi gidiyoruz? Bunların planlanarak yapılması lazım. Zaten orada bir yoğunluk var bir de hastane yoğunluğu eklendiği zaman nasıl çözülecek? 14 Mayıs'tan sonra Büyükşehir Belediyesi'ne gidip bizden ne beklersiniz diyeceğiz. Biz bütün yerel yönetimlerin iktidarı olacağız. Genel seçimlerden sonra yerel seçimlerde de iddialı olmak istiyoruz. Bu seçim yerel seçimlere ışık olacak ve büyükşehir ve 18 ilçede başarılı olacağız.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adaylarından TGC'ye ziyaret

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler