İYİ Parti Ortahisar'da kongre heyecanı! Erdal uzun: Zafere ulaşacağız.

İYİ Parti Ortahisar İlçe başkanlığında kongre heyecanı sürüyor. 

İYİ Parti Ortahisar'da kongre heyecanı! Erdal uzun: Zafere ulaşacağız.

Yarın saat 11.00'da Park Restorant'ta yapılacak kongre öncesinde adaylar çalışmalarını tamamladılar. Yeniden aday olan mevcut başkan Erdal Uzun, görev süreleri boyunca başarılı bir çalışma yaptıklarını ve yarınki kongreden de zaferle ayrılacaklarına inançlarının tam olduğunu belirtti.

"KONGREMİZ BİZİM TOYUMUZDUR"
Yarın yapılacak kongrenin huzur içerisinde geçeceğini belirten Uzun "Kongremiz, bizim toyumuzdur. Birlik beraberlik, bütünlük, sağlanacağımız bir kongedir. Bu kongreler bizim bayramımızdır. Delegelerimizle buluştuğumuz,  huzur içerisinde sağlıklı, abi kardeşçe yapacağımızmız bir kongre olacak inşallah.
Salondan zaferle çıkacağız. Bir mücadelenin içerisindeyiz arkadaşlarımızla beraber.Bunun için  zafere ulaşacağımıza inancımız tam." ifadelerini kullandı.

"PARTİMİZ BÜYÜYOR"
İki adylı bir seçim olmasının bölünmeye değil partinin büyümesine işaret ettiğini belirten Mevcut Başkan ve başkan Adayı Erdal uzun "Katılım 430 delegenin oy kullanma hakkı var. 380 - 400 civarında bir delegenin oy kullanacağını ön görüyoruz. Tabiki temennimiz tüm delegelerimizin salona gelip oy kullanması yönündedir.
Çift adaylı bir seçim olacak. Keşke 4- 5 aday daha olsa. Tek aday çıkması ve seçilmesi başarı değildi. Arkadaşlarımız aday oluyorsa, bu görevlere talip oluyorsa  demekki partimiz büyüyor. Bu bölünme anlamına değil byüme anlamına gelir. Başkaları ne düşünüyor bilmiyorum ama benim için partinin büyümesi demektir. Bu işin kazananı, kaybedeni yok. Hepimiz bir dava için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

"BİZİM HEDEFİMİZ..."
İYİ Parti ilçe başkanı ve yönetimi olarak başarılı işlere imza attıklarını belirten Uzun yaptıkları çalışmaları ve gelecek hedeflerini ise "Ortahisar'a atama usulü görevlendirilmiştik. 72 mahallede yönetimleriyle yapılandık. Bu yapılanmanın bze üye kaydıyla geri dönüşü oldu. 2 mahallede irtibat bürosu açtık. Üye katılımı konusunda başarılı olduk. Amacımız öncelikle genel başkanımızı başbakan yapmak, Trabzon'dan en az 2-3 milletvekili çıkarmak, tamamını çıkarmak için çalışmak, Ortahisar belediye ve Büyükşehir Belediye başkanlıklarını kazanmaktır." sözleriyle açıkladı.
Uzun son olara da "Yarınki kongremizin herkese hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber