İş adamlarından Trabzon’da Bakan’dan flaş istek! “Bismillah deyip başlayalım”

TTSO Başkanı Çelebi, Bakan Karaismailoğlu’ndan Samsun’dan Sarp Sınır Kapısına kadar otoban yapılmasını istedi. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılımı ile düzenlenen ‘Trabzon iş dünyası buluşmasında’, Samsun’dan Sarp Sınır Kapısına kadar bir otobanın bölge için gerekli olduğunu belirterek, “orta vadede böyle bir yola ihtiyacımız olacak. Otoban Karadeniz’in önünü açacaktır.” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Trabzon’da bir otelde düzenlenen programda iş dünyası ile bir araya geldi. 

Toplantıda konuşma yapan TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Bakan Karaismailoğlu’ndan Samsun’dan Sarp Sınır Kapısına kadar bir otoban yapılmasını istedi. 

“OTOBAN KARADENİZ’İN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”

Çelebi, “Amacımız Trabzon’u daha iyi yerlere taşımak. Hem meslektaşım, aynı okulda okuduk ama ben daha öndeydim. Seçim sürecinde kendisini tanıma fırsatını buldum. Çok samimi bir insan. Hedefimiz Trabzon. Trabzon’da kaldık. Birçok tekliflerimiz oldu. Bakanımızdan ricam, bir şekilde Güney Çevre Yolu’nun başlangıcını attık ama Samsun’dan Hopa’ya, Sarp Sınır Kapısına bir otoban başlangıcına bismillah deyip başlayalım. Şuanda belki değil ama orta vadede böyle bir yola ihtiyacımız olacak. Otoban Karadeniz’in önünü açacaktır. Diğer projelerle ilgili ben fırsat bulursam kendisini ile konuşacağım.” İfadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi - Emrah Paça - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber