HÜDAPAR Trabzon'dan açıklama! "Çalışmalarımız devam edecektir"

Trabzon'da vatandaşların tepkisini çeken HÜDAPAR'ın il temsilciliğinden açıklama geldi.

HÜDAPAR Trabzon'dan açıklama! "Çalışmalarımız devam edecektir"

Trabzon'un en işlek caddelerin biri olan Kahramanmaraş Caddesi'nde stant açan ve tepkiyle karşılaşan HÜDAPAR'da Trabzon Temsilciliği'nden açıklama geldi.

HÜDAPAR Trabzon İl Temsilciliği Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Türkiye’nin her bölgesinde Allah’a hamdolsun çalışmalarımız vardır. Trabzon’da dün çalışmalarımız vardı, bugün de var ve Allah’ın izniyle yarın da devam edecektir. Biz birkaç kişinin saçma sapan söz ve iddialarına karşı duracak değiliz.

Biz halkımızın huzurunu, menfaatini ve ülkemizin geleceğini düşünüyoruz. İnsanlarla bir araya gelerek hedeflerimizi anlatmak, mutluluğumuzu paylaşmak bizim temel amaçlarımızdan bir tanesidir.

Halkta karşılık görmüş bu güzelliği zayi edecek değiliz, bu vebaldir. Bu sorumluluğu en güzel şekilde taşımaya ve layık olmaya çalışarak HÜDA PAR’ın güzelliğini yarından itibaren Trabzon’da ve bütün Türkiye’de göstermeye çalışacağız.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler