Hatay'dan Trabzon'a acı haber! İki kardeş hayatını kaybetti

Deprem bölgesinden acı haberler gelmeye devam ediyor. Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki depremin ardından Türkiye adeta felaketi yaşıyor.

Hatay'dan Trabzon'a acı haber! İki kardeş hayatını kaybetti

Her geçen gün ölü sayısı artarken son verilen bilgilere göre bu sayı 12 bin 937 olarak açıklandı.

Deprem bölgesinden bir acı haber de Yomra’ya geldi. İlçemiz Yokuşlu Mahallesi’nden olan Hatay’da Uzman Çavuş olarak görev yapan Rıfat Uzunmehmet’in 5 yaşındaki oğlu Eyüp Asaf ve 6 aylık kızı Hiranur Uzunmehmet hayatını kaybetti. 

Ankara’da ikamet eden Rıfat Uzunmehmet, Hatay’da uzman çavuş olarak görev yaparken, deprem anında yanında bulunan eşi ve çocukları göçük altında kaldı.

Baba Uzunmehmet hafif yaralı göçük altından çıkarılırken, eşi  ise yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Çocukları Eyüp Asaf ve Hiranur ise göçük altında kalarak hayatlarını kaybettiler.

Çocukların cezanesi bugün (Perşembe) Yokuşlu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecek.

Hatay'dan Trabzon'a acı haber! İki kardeş hayatını kaybetti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber