Haftasonu notları 25.06.2022

Haftasonu Trabzon'da neler yaşandı...

Haftasonu notları 25.06.2022

YUSUF KESKİN’İN ACI GÜNÜ
Ortahisar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yusuf Keskin’in amcası İdris Keskin, 66 yaşında kalp krizi sonucu vefat etti. Keskin’in cenazesi Esiroğlu Kırankaş köyünde öğle namazına müteakip aynı yerde toprağa verildi. Keskin ailesine sabırlar diliyoruz.

KARAMOLLAOĞLU BEKLENEN İLGİYİ GÖREMEDİ…
Bir dizi ziyaretler için Trabzon’a gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Trabzon’da beklenen ilgiyi bulamadı. Dün gece Trabzon’a iner inmez partideki istifa haberini alan Karamollaoğlu, Trabzon Programına keyifsiz başladı. Trabzon dönüşü Başkent’e gidecek olan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısına talimat vererek, Trabzon teşkilatındaki sorunları araştırmasını ve kendisine rapor edilmesini talep etti.



AKSA NİYE AKSATIYOR!
Yomra Maden Mahallesi Muhtarı Şenol Sırtlı, mahallelerindeki elektrik hatlarının eskidiğini ve çürüdüğünü söyledi. Mahallerinde vatandaşların bu konuda tedirgin olduklarını ifade eden Muhtar Sırtlı, “mahalle sakinlerimizin bu talebini defalarca elektrik şirketine bildirdik. Halen daha ne gelen var ne giden. Can ve mal kaybı yaşanmaması için bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor” dedi.

NEREDE BU DİVAN ÜYLERİ!
Trabzonspor’un bugünkü 51. Olağan Genel Divan Kurulu toplantısı, Hamamizade İhsan Bey Kültür merkezinde yapıldı. Az sayıda katılımın olduğu toplantı sönük geçti. Nerdeyse genel kurul takip eden basın mensupları, divan üyelerinden fazlaydı. Genel Kurulda bir konuşma yapan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu, kulübün faaliyetleri hakkında genel kurulu bilgilendirdi.


BALİ GENEL KURULA RENK KATTI!
Trabzonspor Divan Genel Kurulu’nda bir konuşma yapan Serdar Bali, Özkan Sümer’in başkanlığındaki Ahmet Ağaoğlu ile yöneticilik dönemdeki anılarını anlattı. Özkan Sümer’in taklidi yaparak dile getirdiği anılar, salonda kahkahaya sebep oldu.


İDMANGÜCÜ VE İDMANOCAĞI UNUTULMADI!
Trabzonspor’un Kuruluşundaki en önemli kulüplerden olan İdmangücü ve İdmanocağı başkanları, Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’in özel misafiri olarak Divan Genel Kurulu’na katıldılar. Yan yana oturan iki güzide kulübün Başkanları Selçuk Macit ve Serdar Arz, Divan Başkanı Ali Sürmen’e teşekkürlerini ilettiler.



KEAGAN CENGİZ KORKUTTU!
Trabzon’un renkli spor adamlarından Keagan lakaplı Cengiz Eyüboğlu, beyninde damar tıkanıklığına dayalı, pıhtısı tanısıyla kaldırıldığı Trabzon Fatih Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Antrenör ve spor camiasının yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Cengiz Hoca’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber