Trabzon'da Forum AVM Ortahisar Meclis gündeminde: Bizleri yok sayıyorlar!

Trabzon'da Ortahisar Belediye meclisinin Nisan ayı meclis toplantıları, bugün (3 Nisan Salı) itibariyle başladı.

Trabzon'da Forum AVM Ortahisar Meclis gündeminde: Bizleri yok sayıyorlar!

Trabzon Ortahisar Belediyesinin Nisan ayı meclis toplantılarının ilki bugün gerçekleşti.

Meclis gündemine Forum AVM'de yapılan ek yapılan ve proje damga vurdu.

Söz alan CHP grup başkanvekili Cüneyt Zorlu "İki ay önce AVM ile ilgili Ortahisar meclisinde oy çokluğu ile alakalı otopark konusunda karar verilmişti. Ben de ret oyu vermiştim konuyu mahkemeye getirdim. mahkeme sonuçlanmadı. Benim sizden ricam ruhsat istemişler sizden vermezseniz mahkemeyi beklerseniz sevinirim.

AVM batıda imalat yapıyor. Diğer tarafta da başladı. Bizleri yok sayıyorlar. Benim Ricam ruhsat vermemeniz." ifadelerini kullandı.

Bağımsız meclis üyesi Davut Çakıroğlu "AVM konusunda kamu yararı varsa ilk önce kamunun rahatsızlık duyduğu otopark çözülmesi gerekiyordu. Demek ki kamu yararı değil orayı alanın faydası olan tarafı önemliydi." şeklinde konuştu.

Başkan Ahmet Metin Genç "AVM ile alakalı ruhsat başvurusu ile alakalı bir bilgim yok ama bizim. Günübirlik tesis alanı ile alakalı dava devam ediyor. Orada iki bina var onlar yıkılmadan ruhsat düzenlenmiyor.

Yürütmenin durdurulması konusunda bir karar varsa ruhsat verme işlemini bekleyeceğiz. Karar sonrasına kadar bekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi -

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber